Аз имам татуировка и първо бих искала да те посъветвам няколко неща. Помисли си дали наистина си 100% сигурна, че искаш нещо, което после няма да можеш да махнеш от тялото си - дали няма да ти омръзне и т.н. Второто и най - важно нещо - НЕ СИ ПРАВИ ТАТУИРОВКА само защото е МОДЕРНО, да си направиш завъртулки, цветенца и т.н. Не те критикувам. Просто във времето в което сме хората не съзнават (особено на тая крехка възраст), че татуировката наистина, както казаха преди мен трябва да значи НЕЩО за теб. Идеята е тя да е нещо единствено, носещо отпечатък на нещо важно за теб и дрън дрън .. Млада си и ако си направиш цветенца за красота или масурчета и т.н. когато станеш на 30 ще си се чудиш на акъла. Не ти казвам да не я правиш - помисли си за нещо, което е важно за теб, вълнува те и носи определена символика и тогава ходи да си правиш татуировка.
И все пак ако не искаш да ме послушаш - отиди в студиото, където ще си правиш тая татуировка и гледай каталози. Или направи като мен - харесваш си картинка и там ако отидеш при кадърни хора ще ти я направят на татуировка.