С какво основание ми триете коментарите под неграмотно написаните статии?
Критиката никога не е излишна, че даже минава за полезна.
За втори път го забелязвам, поне някакво обяснение ми се ще да получа. Инак, не ми е проблем въобще да не отварям линковете, но сгрешени заглавия ми бъркат в здравето.
ПП: Да, не е "бубулечка", нито пък "16 годишна" без тире.
"История от историите" подсказва богат речник, а "заобикалят навсякъде" е просто смешно. "Можете да я срещат" не пишат и първолаците, пунктуацията, хайде, подминаваме я.
Добронамерени, както винаги.;
Прочети ми послеписа.
ПП: Не мога да се "свързвам с екипа" по 4-5 пъти на ден, ще ме прощаваш.
с1щото се1 аз да питам защо ми се трият мненията... ш'ото сте се с1брали едни цветенца в екипа да си еб*е дроба...![]()
Няма място за сравнение.;
Защото си неумен и нямаш елементарна култура, което противоречи понякога на правилата на форума.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Този въпрос е разрешен![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
'айде, свързвам се:Първоначално написано от swords1010
"дезедорант"?:Д
"...неумен..."Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ти ме разбиваш, приятел...![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Е директно да му каже 'ти си тъп' ли?Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
какво ми спамкате темата, а управата я подминава тихомълком:Д
Примерно.Първоначално написано от Wrathchild
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
абе, суорд, коментари като "ujs" и "мноо лейм статия" не се трият, гледам:Д
Аз не съм виновна, че писачите са неграмотни, в крайна сметка.
Хайде наистина да се обърне повече внимание на правописа.Изключително много нервират подобни смешни заглавия и грешки,като споменатите от Blab .Който се е нагърбил с трудната задача да бъде админ,нека се помъчи да ги редактира,защото това е по-лесно,отколкото всички деца да се научат да пишат.
П.П казвам го с надеждата администраторите да са достатъчно грамотни,но все пак говорим за елементарни правила,не за нещо кой знае какво.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Защо подяволите толкова ви вълнува как пишат другите ?
Какви "други", бе?
Статии не се пишат без елементарна езикова култура.;
И се предполага, че лапетата трябва да се ограмотяват, да сравняват и подобряват правописа си с четене на книги и публикации. А тук се получава точно обратното.)
Бла, бла, бла къде пише, че не може да се пишат без препинателни и пунктуационни знаци ? И защо толкова се палиш, нали ти си пишеш правилно ? Какво те вълнува лапетата дали са грамотни или не ?
о.О
Ти си нереален!
Това е моята държава, моята родина, децата са моето, нашето бъдеще!
А относно първото ти изречение -![]()
Бъдеще... и с какво тези "деца на бъдетещо" ще ти помогнат на теб. Никой няма да дойде и да ти даде пари за това че пишеш правилно плюс това не можеш да накараш "децата на нашето бъдеще" да пишат както ти искаш. Админите не са длъжни да поправят Станчо и Данчо че те не са се научили къде какво се пише !Първоначално написано от Blab
ПС: Съжилиавъм че не сум написъл поста като ората. Само недей да ме обивъш.
ВРЪЪ МУ ГУ !
Извинявам се за въпроса, но ти добре ли си?
За медии чувал ли си? А за журналистика?
"Както ти искаш", вика:Д Имаш предвид на български?
Станчо и Данчо не са засегнати в темата и конкретното ми питане, научи се да четеш!
ПП: Ако ти мислиш само за себе си и търсиш лична изгода от всяко нещо, то има хора, които все още ги е грижа за останалите.
Със здраве!
Отклонихме се от това, за което говорех(ме). Както и да е...
Не сме се. Ти си баеш встрани от темата:Д
"За нас е изключително важно добрия_ изказ"
"онези хора, който искат"
...
Не може в определени произведения да се допускат правописни грешки. Романи, енциклопедии, СТАТИИ включително. Има места, където трябва да се спазват езиковите правила. Дори да е написана по-разговорно, пак не трябва да се допускат грешки при пунктуацията и правописа.
Тук във форума, как да е, ама я си представете как си купувате някой в-к, Труд да речем. И виждате на първа страница нещо от сорта на:
'Избурите за пърламент ште се състуят еди-кога-си.'
И след това да следва една статия с нахвърляни на случаен принцип запетаи.
Ами, има си значение правописът, да.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първият благотворителен сезон на VIP Brother завърши. Победителя_ е... Део. Всъщност това не бе никаква изненада, защото той се бе очертал като победител още преди време _ когато събра над 100 000 лв. само за няколко часа. Той повтори това си постижение и вчера на живото предаване, което продължи повече от 10 часа.
Трябва да признаем, че подобно предаване до сега у нас не е правено и брадърите успяха да разплачат не малка част от България, а друга _ най-малкото да ги(?) разчу_стват. На сцената се качиха деца с увреждания, които изпълняваха песни заедно със звездите. Длъжни сме да отбележим, че и екипа ни се разчу_!!!ства от последното живо предаване на този формат _ и с радост да отбележим, че всичките ни критики срещу предаването са повлияли по някакъв начин върху организаторите и те надскочиха себе си. Причината за първи път да поздравим брадърите е факта, че този благотворителен проект няма да бъде "ден до пладне", а ще продължи във времето. От Нова телевизия ще организират периодично подобно благотворителни концерти за събиране на пари за тези 8, а и много нови каузи, което е повече от похвално. Това показва явно желание и промяна на мисленето на българите и вкарването на благотворителността в ежедневието ни.
Ето и някой интересни кадри от вчерашната нощ.
---------
Съвсем случайно избрана статия. За изказ и богатство на езика въобще няма да отварям уста.
http://www.teenproblem.net/news/s/13328.html
В този възкратък текст има 10-ина грешки.
Само така!;