.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

има ли му нещо или проблема е в мен?

с едно момче сме заедно от няколко дни,първо беше идеално всичко ,но сега в училище като се видим ми казва Става ли да поговорим по-късно? а по късно няма...и се чудя сега дали да поискам да поговорим и да се видим (той не е от моя град,живее наблизо) и дали той ще иска да дойде...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Е нали уж сте заедно а не се виждате и говорите ли
    малко не разбрах тази ситуация.. ?
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    да и аз така. Ама сигурно се срамува в даскало, или пък неиска да му се подиграват, незнам, и аз много неможах да разбера...

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    да и аз така. Ама сигурно се срамува в даскало, или пък неиска да му се подиграват, незнам, и аз много неможах да разбера...
    ,

амии да ..заедно сме уж,а в даскало не си говорим,не се виждаме,само по скайп г/д и тва е...а преди тва ми каза че не му пука кво казват хората и нз..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Само като прочетох "само скайп" и ми стана ясно... та въпросното момче явно го е срам от нещо може би от теб или приятелите му не те харесват (нали знаеш момчетата какви са повечето се вслушват в мнението на приятелчетата си). Попитай го защо прави така кажи му, че не ти е приятно и ако ще сте заедно бъдете като нормалните двойки излизахте на кафета,разхождайте се в парка,ходете на кино и такива забавления... иначе каква е тая връзка която имате...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

е това не е никаква връзка толквА му пука за теб и връзката ви щом нито си говорите нито се виждате.Не виждам никАкво в това. Ние от къде можем да знаем дали ще иска да се видите питай го.

Има му нещо сериозно. До колкото разбрах се срамува от теб или пак не сам разбрал. Ако е така замисли се дали трябва да си с него :P

Задник съм!

Значи това момче на колко години е? Да не е някой малък лигльо и да го е срам или да е някой батко който гледа да се забавлява с теб?
    П.С: На колко години си?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Малко скормно инфо даде...ама ако предположа, че не сте много малки говори с него... и настоявай!!! Да не може да се измъкне...

Град
    Heaven
    харабелка,на 14 съм,той е на 15,но сме от 1 випуск

п.п. говорихме и той каза,че нямало как изобщо да не му пука,че съжалявал,сега утре ще видим колко съжалява...

п.п.2 мерси за отговорите

Голям фен
    яя му кажи " ела у кинефъ си напраим кефа " да видим дали ще ти каже , че по късно ще говорите ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    е това не е никаква връзка толквА му пука за теб и връзката ви щом нито си говорите нито се виждате.Не виждам никАкво в това. Ние от къде можем да знаем дали ще иска да се видите питай го.
    сугласна съм,или го е срам или може и да те е зарязал
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Чакам сигнал от звездите и след малко ще ти кажа

Град
    Лондон
    Abe na majete vse im ima ne6to..hodi gi razberi! spored men problema e v nego ..
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    яя му кажи " ела у кинефъ си напраим кефа " да видим дали ще ти каже , че по късно ще говорите ...

ето защо не се забивам с никой по скайпа
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си