.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кои напитки могат да повлиаят на Теста за бременост?

на опаковката пише да не си го правя ако съм изпила много течност...направих си го отрицателен е но все пак съм пила предимно вода дали влияе толкова да си направя ли още 1?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    м не мисля че има напитка която да влия най много

само някои медикаменти, доколкото знам, оказват влияние

Според мен няма напитки който да влият да не забременеш,само от медикаменти като хормони и разни такива

Град
    Горна Оряховица
    Всички напитки влияят, включително водата, защото разреждат урината и съответно концентрацията на хормона, който теста отчита, намалява и може да се отчете погрешно отрицателен резултат. Аз например пия по около 2 литра вода на ден, но като си правих веднъж тест за бременност, един ден преди това бях свела до минимум течностите - мисля, че това е достатъчно.

е тоест има процент за грешен резултат така ли?

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Всички напитки влияят, включително водата, защото разреждат урината и съответно концентрацията на хормона, който теста отчита, намалява и може да се отчете погрешно отрицателен резултат. Аз например пия по около 2 литра вода на ден, но като си правих веднъж тест за бременност, един ден преди това бях свела до минимум течностите - мисля, че това е достатъчно.
    Виж сега за причината поради която течностите влияят си абсолютно права, но под това което пише за течностите се има предвид да не се пият в количества по-големи от нормалните дневни или с цел да се предизвика ориниране по-бързо. Идеята не е да се лишаваш.
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    е тоест има процент за грешен резултат така ли?
    Да, има 1-3% възможност за грешка ако не се лъжа, но провери в листовката за по-сигурно.
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    Виж сега за причината поради която течностите влияят си абсолютно права, но под това което пише за течностите се има предвид да не се пият в количества по-големи от нормалните дневни или с цел да се предизвика ориниране по-бързо. Идеята не е да се лишаваш.
    Възможно е, но аз все пак реших да не си правя експерименти - все пак и като се правят други изследвания на урината, лекарите предупреждават предния ден след 5 да се ограничат течностите.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    По думите на сестра ми най-добре е да се прави сутрин с първата урина.

добре значи не съм пила нищо от което да ми се пишка и пак е отррицателен но беше на обяд иии м/у незнам дали да се притенсявам но веднага след като поставя урината през въпросното прозорче през което се показват чертичките цялото се оцветявя в червено нещо се разтича явно от самата урина ии ме е страх да не би това да е попречило на правилно отчитане но пък чертичката -С си светна (това е знак че тетса работи) но незнам аз съм гоолямо притеснение искам съвети от хора правили вече тест Шуар Чек!

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    добре значи не съм пила нищо от което да ми се пишка и пак е отррицателен но беше на обяд иии м/у незнам дали да се притенсявам но веднага след като поставя урината през въпросното прозорче през което се показват чертичките цялото се оцветявя в червено нещо се разтича явно от самата урина ии ме е страх да не би това да е попречило на правилно отчитане но пък чертичката -С си светна (това е знак че тетса работи) но незнам аз съм гоолямо притеснение искам съвети от хора правили вече тест Шуар Чек!
    Abe devoiko ti kolko testa smqta6 da napravi6 predi da mirqsa6?!? Ne ti li stana qsno 4e ne si bremenna, tova koeto pravi6 e da dava6 gre6ni pari.
    Spri se ili davai da vidime ot 100 testa dali nqma edin da e polojitelen...
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си