- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам слаби крака ... упражнения?
Искам малко да отслабна,както и коремът,така и краката,но не знам с какво трябва да се храня и с какви упражнения трябва да се натоварвам.Ако някой може - да помага![]()
спорт-каране на колело;тичане;коремни преси;клякания..
можеш и да тренираш нещо-волейбол;баскет...
инаме за яденето-яж каквото искашняма смисъл да си ограничаваш от храна
просто бъди активна :P
успех!![]()
за корема коремни преси всяка сутрен и вечер
за краката клякания и тичане ... като всеки път увеличаваш бройката на кляканията,коремните преси и времето на бягане
повече течности,плодове,зеленчуци избягвай тестените храни, сладките неща и газираните напитки .. непропускай закуската
може да се запишеш на някакъв спорт
дано съм помогнала ..![]()
![]()
Успех!!![]()
+ скачане на въже![]()
и аз съм останала с впечатление, че коремните преси нищо не помагат.те просто оформят коремчето![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Най-подходящият за това спорт е бягане на дълги разстояния. Разбирай: поне 7 километра(18 обиколки на стандартен стадион). С коремни преси и клякания ще натрупаш мускулна маса.
Тичането е най- ефективно. И аз мисля след като ми минат всичките видове изпити да заложа малко на спорта.. и понеже ми се струва скучно да тичам съм решила да се захвана отново с тенис. Много ефикасен спорт е. Хем е забавно, хем много добре се оформя тялото.
![]()
за краката-скачане на въже,клякания и тичане
за корема-коремни преси
Ето ти няколко много добри упражнения:
-http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
-http://dieti.rozali.com/vkyshti/p189.html
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Според мен скачането на въже е най-доброто решение, защото не стяга само кракатаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
моя съвет е 1во да потичаш ,за да свалиш излишните (желаните) килограми ,както от бедрата така и от коремчето... въртене на обръч също съм чувалал че спомага за оформянето на коремната зона ... ии да де..те хората ти казаха ...яко бягане ,скачане на въже.. след като свалиш -коремни ,за да се постегнеш,клякания ии така..аа и многооо течности (ама не коли и газирани напитки)
Ами за да слаби първо .. абе направо ще ти дам една тема. Не ми се обяснява http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=238342 значи чети от 3тия коментар надолу! говори се за дупето, но е същото и за краката.
Иначе аз ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително!![]()
![]()
Кардио(тичане,плуване,кара е на колело,скачане на въже...) 3-4 пъти седмично и най-важното - да си оправиш храненето.Без сладко,газирано и тестено.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Както казаха преди мен - коремните преси не помагат за отслабване. Давай със скачане на въже, бягане и въртене на обръч. Повечко вода и по-малко вредни храни.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
^ +че не помагат, пък и не са особено полезни да се правят попринцип.
С много кардио ( тичане, колоездене, ходене, изкачване ) и упражнения с тежести. Най - добре ще е ако имаш време на фитнес да ходиш, но трябва постоянство.
Фитнеса и по-ефективен от упражненията в къщи, за това почвай да ходиш ако искаш да си слаба и хапвай по малко и се оганичавай.![]()
здравейте, ходя на фитнес, карам колело, тичам. И въпроса ми е - Като тичам да пътеката (и не само на пътеката) започва да ме боли от дясната страна 3-4 пръста по-надолу. ОТ какво може да е това. И съм забелязала,че като си поема въздух докато ме боли някак болката намалява. Предполагам че е защото принципно досега не съм тичала и с времето ще спре, но искам да чуя вас. Мерси предварително!![]()
Не дишаш равномерно! От това е. Можеш да го оправиш като на всяко стъпване с десния крак вдишваш, а на стъпване с левия издишваш - примерно. Или дори и да не е в определен ред просто се старай да дишаш равномерно.Първоначално написано от brokeninside13
Уфф нз за тези коремни преси ама аз ги правя от доста време за да си стегна долната част на корема и от цялата работа коремът ми сега наистина е мн стегнат, ама коремчето си го имааа![]()
Ще пробвам. Като се замисля досега н е съм дишала равномерно. Мерси!Първоначално написано от s1NNer
![]()
![]()
Много си права! Точно затова е ! Преди мн ме болече там доли, но след като почнах да дишам разномерно(което ми беше малко трудно) си тичам спокойно всеки денПървоначално написано от s1NNer
![]()
do kolkoto znam a i ot li4en opit koremnite presi pomagat samo za gornata 4ast na korema az xodq na fitnes i tam pravq mn. seriozni koremni presi i kato broi i kato na4in na izpulnenie i samo gornata 4ast na korema iz4ezna dolnat anz kakvo da pravq s neq ;[Първоначално написано от Slave4You
![]()