.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на girl4eety

кола маска или епилатор

искам сега за лятото да си махна космите по ръцете но се чуда с кола маска или с епилатор според вас кое е по добре и после ще ми станат ли по черни
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    не ще ти изтънеят и оредеят защото се скубят.според мен по добре е кола маска тъй като по малко накъсва от епилатора и не стават подкожни косъмчета

Град
    Пловдив
    Защо просто не ги изрусиш?
    i just jizz in my pants haha

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами аз те съветвам с кола маска макар че махам мойте с епилатор - боли ме и стават пъпчици, много при това, а и косъмът расте по-бързи. С колата маска е по-добре.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на joannalof
    Аз ако бях на твое място, бих си взела лентички - те са кола маска. Аз си правя на по нежни места и не ме боли. Просто не се занимавай с епилатор. Тези ленти ги има в големие магазини и струват около 10лв. Дигам двете ръце за кола маска!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    в света на приключенията ..

Re: кола маска или епилатор

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    искам сега за лятото да си махна космите по ръцете но се чуда с кола маска или с епилатор според вас кое е по добре и после ще ми станат ли по черни
    епилатор

Супер фен Аватара на breathless
    Кола маска, много по-безболезнено е.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе аз си мислих кола маска обачее... една съученичка ме спря..каза че й ги махнали ( само за инфото взели са и 5 лева за двете ръце цели значи идва по евтино от лентичките ) ии мн кофти като почнали да растат... растели нагоре като брада пък то нали трябвало да с епоизчака малко за да ги захване и каза че ставало мн грозно и то особено лятото...и аз още съм пред дилема д аги изсветлявам ли да ги махам ли въобще...ужас.. иначе съм ги махала веднъж (сама в къщи) и първо че станаха кат ръкав щото нагоре не можех сама ми и наистина растяха кофти и втори път не посмях и ся нз кво да прая..а с епилатора ще почнат да излизат подкожни косми (само там нямам..)

Cruel Intentions

Аз си чистя ръцете с епилатор, но мисля че по-добрият вариант е кола маската

Голям фен
    Кола маска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си