Именно, мила.. много си права.. за Пол.. аз съм разочарована главно от саунда на партито, обаче.. бях адски ама АДСКИ ядосана, че имаше толкова песвдо транс фенове но не на Пол, а на Тиесто.. инщо, че съм по-голяма фенка на Пол попринцип /без да ми се обиждаш/, но просто супер много мразя хора, които нищо не разбират от тази музика, но в същото време се правят, че разбират.. това обяснявах и на мацката, с която водихме така наречения спор, в който тя толкова упорито обижда, вместо да заеме позиция и да я подкрепи с някви факти, а не да лафи празни глупости..
Менно РАЗЦЕПИИИИ.. МАЙКООО.. още не мога да осъзная какво се случи.. имаше СРАШЕН контакт с публиката тоя човек.. адски много ми с еиздигна - до 2ра позиция в личния ми топ веднага след Армин.. и до Ша, Маркъс и Мануел... ДИРЕКТНО.. УНИКАЛЕН просто..
отвърна на всички знаци, които му правех хехе сърчице му показах, отвърна ми със сърчице, когато пусна Still Alive /една от НАЙ-НАЙ-НАЙ-любимите ми песни/, успя да ме разплаче от удоволствие.. просто сълзите от еуфотията надделяха.. усещането беше ВЕЛИКО.. поклоних му се.. той също се поклони и ме посочи.. после ми видя знака Peace на врата и ми го показа с ръка нали \ /
беше УНИКАЛЕН.. даже и ми отговори на писмото, което му пратих след това бе беше уникално просто думи нямам, а и на НИКОГО не отказа автограф и снимка.. адски приятелски настроен..

http://viewmorepics.myspace.com/inde...ageID=15064686

И след такова парти КАК ДА СЕ ИЗКЕФЯ НА ПОЛ? хехехе.. просто нямаше начин.. бях емоционално изтощена и адски АДСКИ доволна
доста хора като цяло са разочаровани от Пол.. той пък нямаше почти никакъв контакт с публиката.. да не говорим как е пускал - с предварително нареден плейлист и всичко изрязано и наредено.. смятай.. той само някой др ефект е вкарвал и тва е.. +са беше, че изсвири на живо някви неща на кийборда.. но като цяло.. усмивки почти нямаше.. бе.. мани

а ти прецени за Армин или за Тиесто си по-навита и кажи за да организаираме нещо, докато още има места д те сложим в някоя кола че да не пътуваш самичка.. т.е. аз з къмпинга говоря.. от там на 31 юли тръгваме и за час и половина сме в Мамая