.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Обезкосмяване около пениса - кой метод е най-добър

Аз имам доста окосмяване около пениса, дори не само около него ами и в самата му основа. Няколко пъти се обезкосмих със самобръсначка, но не беше трайно а и след това като че ли стана още по-солидно и гъсто окосмяването. С кола маска ме е страх че мн боли.
    Не знам за депилатоар.
    Моля ви да ми кажете възможно ли е и с депилатоар или ако има някакъв друг метод. Не искам повече с бръснач защото само кратко решава проблема а после става по-зле.
    Чакам отговорите ви.Благодаря

Повече от фен
    Пробвай с кола маска.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    с пинсета
    <N>

Град
    Пловдив
    Депилатоара е на основата на бръсненето. Не ти го преповъчвам, защото ако бръсненето не те устройва то и депилатоар не ти върши работа. Пробвай с топла или студена кола маска. Това е най-добрият вариант. Успех !
    i just jizz in my pants haha

Вземи си електрическа самобръсначка, тъкмо да я ползваш и за брадата. Повечето депилатори са същите като електрически самобръсначки само дето са розови Приятеля ми ползва такава и за брадата и за отдолу и казва че става много по лесно. Той е като теб има много окосмяване и е много опасно със обикновенна да не се порежеш особено на основата на пениса, внимавай!
    Кола маска ще е нетърпима болка не знам как така те съветват тея хора да пробваш обаче...Според мен ще е някакъв ужас ако пробваш особено щом имаш много косми.

Ами с електрическа дори и да става по-лесно ефекта после не е ли същия ?
    А за колата маска наистина ли е нетърпима болката ? Ако ударя 3 водки преди тва ?
    Ами май няма друг начин освен да пробвам и да видя кое ще ми свърши най-добра работа

Цитирай Първоначално написано от nicknaame
    Ами с електрическа дори и да става по-лесно ефекта после не е ли същия ?
    А за колата маска наистина ли е нетърпима болката ? Ако ударя 3 водки преди тва ?
    Ами май няма друг начин освен да пробвам и да видя кое ще ми свърши най-добра работа
    Ами да така е, същата работа е. Зависи какво предпочиташ- да е трайно и да те боли или да се бръснеш по често...

кола маска

В крайна сметка май ще пробвам с кола маска пък преди тва 3 водки С бръсначка няма да повтарям щото наистина стават все по-гъсти след това...мерси за отговорите

Все пак някой може ли да каже съсстудена или топла кола маска е по-добре някакъв начин да се преодолее болката ?

^и с двете боли еднакво

Боли еднакво да обаче един съвет:
    преди да си сложиш кола маската сложи лед на кожата и го дръж колкото можеш да търпиш, след това избърши добре да не е морко и сложи маската...
    Това ще притъпи боката значително..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Само внимавай след трите водки да не си лепнеш някоя лентичка на главата, че после.. ; )) ..но и аз мисля, че с кола маска е най-добре.. ще боли, но е доста по-трайно. Вероятно чак след 2 месеца, ако не и отгоре - ще имаш окосмяването там, което имаш сега, ако не повториш процедурата през това време естествено.. а и с кола маска постепенно ще изчезват онези черни косми, които излизат по три от едно коренче.. точно те пък се появяват от бръсненето със самобръсначка.. А това за леда - пробвай го, обаче след това наистина е задължително да избършеш напълно.. пък после след цялото "наказание" - не трябва да се къпеш и да навлажняваш мястото по какъвто и да е начин за 24 часа.. а вече след това като се къпеш е нормално да усещаш и леки дразнения по кожата, върху която си процедирал.

Град
    Казанлък
    И аз не разбирам как те съветват за кола маска и то точно отдолу! Може да е трайно, но пък е СУПЕР болезнено! Във форума ако питаш всички ще ти кажат ,,Оооо, само с кола маска! Другото е изключено''....аз не мисля така! Да, по нейтрайно е с депилатор, но пък ГРАМ не боли! Все пак ти вземаш решението!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен пък може само да си ги намалиш за да не са дълги. За мъжете не е фатално ако имат косми. На мен лично даже ще ми е гадно ако мъжът няма никакви косми отдолу

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Според мен пък може само да си ги намалиш за да не са дълги. За мъжете не е фатално ако имат косми. На мен лично даже ще ми е гадно ако мъжът няма никакви косми отдолу
    и кво? истинския мъж е космат, а?!?!??!?!?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Ами за мен лично е така Естествено не говорим да прилича на горила (примерно космите по гърба определено не са атрактивни) но не искам гаджето ми да се обезкосмява. Просто харесвам мъже а не момчета

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Ами за мен лично е така Естествено не говорим да прилича на горила (примерно космите по гърба определено не са атрактивни) но не искам гаджето ми да се обезкосмява. Просто харесвам мъже а не момчета
    Нека не се повтаря дебатът, воден в 1000000 теми.. момчето пита - пишете по темата.. ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си