.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Ако най-добрата ви приятелка започне..

край на темата

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Re: Ако най-добрата ви приятелка започне..

Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    да се зарибява с бившия ви, към когото сте имали много силни чувства и тя го знае, какво ще направите?
    ти сама го каза "имале" нали още не е така или греша
    ако ти нямаш чувства към него какъв е проблема да не би да ревнуваш
    аз лично нищо нямаше да направя при положение че е бивш и нищо не изпитвам

имали сте... вече е свършило. ако изпитваш каквото и да е, различно от безразличие, то ти още имаш чувства към бившия си.

може и да не изпитва но да има чувство за собственост

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    били сте заедно преди, сега не..
    ти какво искаш, ако го харесва и имат привличане да те чака 1 година да го позабравиш и тогава да се занимава с него ли... О_o
    <N>

Старата любов ражда не хваща .. 100 % още имаш чувства към него, след като ти е кофти.Щом ти е приятелка, значи те познава, а ако те познава ще знае, че все още го обичаш.След като е наясно и се зарибява с него не ти е никаква "най-добра приятелка" А и да не знае, че все още изпитваш нещо, той ти е бивш, нека да се съобразява малко.Според мен трябва да поговориш с нея и да се изясните

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Еми всичко е свършило нали..ако се харесват защо не ги оставиш да бъдат щастливи. А ако още имаш чуства към него и се чустваш гадно кажи и го нали ти е най-добрата приятелка... поговори с нея тя ще те разбере. Ако просто преди си имала чуства към него а сега не... не се бъркай
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Нищо няма да й кажа,той е свободен и няма нищо лошо в това да е с други.Все пак всичко е свършило,така че...

Град
    В думите на хората ;)
    Добре след като ти е бивш и си "имала чувства" какъв е проблема....Естествено нормално ще е да те попита дали всичко е наред но дори и без това не виждам къде е проблема....

Нищо няма да й кажа
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом вече нямам чувства, няма проблем
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ти си го каза... имала... което автоматично значи, че момчето е свободно да е с която си иска... Както и за приятелката ти...

Повече от фен
    Това е нещо забранено. Светни я по въпроса.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ако съм ги имала.. ми хубаво да тръгне с него да се зарибяват нищо против..

но ако все още имам би ми станало кофти..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    абе то момчето че е свободно свобидно е... ама това е нейна "приятелка".. няма значение ,че вече няма чувства (евентуално).. някак не мога да си представя ,приятелката ми ,на която най-вероятно съм споделяла и за него и за чувствата ми към него и т.н. в един момент да...да бъде тя с него... някак си.. Не искам да изглеждам тесногърда (не съм) ,но някак си ... явно разбирам думата "приятел/ка" по различен начин.... и все пак ако аз бях на мястото на приятелката ти не бих направила това ...

п.с. и ако все пак с това момиче не сте "Приятелки" (по начина ,по който аз разбирам тази дума) ,а просто познати всичко ,написано от мен се обезсмисля... (лично мнение)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Еми всичко е свършило нали..ако се харесват защо не ги оставиш да бъдат щастливи. А ако още имаш чуства към него и се чустваш гадно кажи и го нали ти е най-добрата приятелка... поговори с нея тя ще те разбере. Ако просто преди си имала чуства към него а сега не... не се бъркай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на crazymm
    Оо, тя го е правила =).
    По принцип нямам против, ако съм приключила окончателно връзката с момчето. Но в онзи случай не беше окончателно. На всичкото отгоре тя ме излъга, че не са заедно, а той ми се кълнеше, че ме обича и е с нея, за да ме дразни..
    В крайна сметка надживях момчето, простих на приятелката си, дори сега сме приятелки, но вече просто не е същото.

Град
    Търново.... Велико Търново
    МА КАК моля ти са муци, не дай си боже НАЙ добрата ми приятелка да е щастлива... разбирасе че ще се оплача в съда от двамата по отделно и ще искам попечителство над бившия( приятел) ама той шйа ми плаща издръжка

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ако съм ги имала.. ми хубаво да тръгне с него да се зарибяват нищо против..

но ако все още имам би ми станало кофти..
    +1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    имали сте... вече е свършило. ако изпитваш каквото и да е, различно от безразличие, то ти още имаш чувства към бившия си.
    Съгласна съм ... БИВШИЯ е БИВШ .. !

аз подкрепям mi6onka

Ще помогна с няколко трикчета, за по-бързо забиване на въпросния човек
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Чудо голямо. Те сами си решават, той след като не е с мен, може да прави каквото и с която намери за добре.
    Ако имам още някакви чувства, бих поговорила с нея, но няма да очаквам да го остави, просто ще й кажа ситуацията, а тя да реши дали да остане с него. Ако е влюбена изобщо няма да настоявам да не е с него, трябва да съм много долен човек.
    Mi6inka, аз пък ще ти дам ситуацията пак от ъгъл приятелство.
    Била си с него, да речем преди година. Започват да се виждат, да си пишат, чуват... и искрата припламва. И ако си истинска приятелка на момичето, няма ли да искаш да е щастлива, пък макар и с бившия ти?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Според мен, независимо дали има или не още чувства между вас, твоята приятелка е длъжна да те попита дали нямаш нищо против, преди да започне да се занимава с него.

Ти пък освен ако нямаш наистина силни чувства, би трябвало да й кажеш, че всичко е ок, аз така виждам нещата.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Град
    Paradise
    Оф, ама всички говорите на изуст. Съгласна съм с варианта на Wrathchild за чак след една година и ако наистина се обичат и искат, тогава ок - нека се взимат.

Но това е, ако наистина се обичат.

Иначе има едно нещо, наречено "женска територия". Най-добрите ти приятелки не припадат по бившите или сегашните ти гаджета. Просто е грозно и лицемерно. Тя (авторката) е била с него, искали са се, имала е чувства към него, може би е спала с него... И 100 на 100 е обяснявала всичко с трепет на "най-добрата си приятелка" и хоп изведнъж айде той е с въпросната приятелка.
    Ем не е ок.

А и какъв е тоя мъж, който минава ту през едната, ту през другата от 2 най-добри приятелки...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си