.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дълга темичка ...

Здравейте !

Напоследък ми е много тежко, а не искам да разкривам мъката си пред приятелите.Точно за това пиша тази тема, не искам съвети .. в моето положение вече е късно за каквото и да било.Искам просто да споделя с някого всичко онова, което ме кара да плача, като малко дете .. всичко онова, което се е свило в сърцето ми.

Всичко започна преди много години.Живехме в един и същи град, учехме в едно и също училище, но странно защо аз не го бях забелязвала.Беше февруари и най-добрия му приятел дойде при мен, за да се запознаем.Бяха заедно и именно тогава ги забелязах.Те са по-големи от мен,а и аз бях мъничка и не обръщах внимание на момчета и т.н. С времето тръгнах с най-добрия му приятел, който ще нарека Р., а самото момче ще кръстя Ж. По време на връзката ни с Р, аз и Ж бяхме много добри приятели, можех да му сподея всичко, но той е много странен характер.Моментен е и с настроението си мени държанието към околните.В повечето време се държи ужасно към всичко живо.Тайно се влюбих в Ж, но ако кажех нещо щях да го загубя.Все пак те са най-добри приятели .. Дойде лятото и аз заминах за родния град на майка ми.Прекарах си страхотно лято, но преди да замина скъсах с Р, а за 3 месеца с Ж си написахме само 2 смс-а.Дойде септември и аз се върнах.Пърия учебен ден .. напрежението в мен беше на макс.Сега ще видя любимия ми, какво ли ще ми каже, дали изобщо ще ме поздрави.Въпросите нахлуваха в съзнанието ми.В момента в който го видях загубих и говор и картина.Той беше с приятелите си и не ми каза нищо .. просто ме подмина.Бях смазана, чаках този момент цяло лято, а той си ме подмина.Минаваше време и почти не контактувахме.Бяхме си на едното "здрасти".Ноември тръгнах с един негов съотборник.Ще го нарека А.Това момче даваше мило и драго за мен, а аз само се чудих как да го накарам да излезем заедно с Ж.Бях такава егоистка .. абе общо взето правих малко лапешки работки .. Един ден Ж ми писа по скайп и започнахме редовно да си пишем.Започнахме и да си говорим като се видим, да се срещаме все по-често, но аз все още ходех с А. без да имам никакви чувства.Ж ме убеди в любовта си към мен и аз зарязах приятеля му без да се замисля.Тръгнах с Ж и да не повярваш .. след 2 седмици той скъса с мен.Зарязах момчето, което ме подкрепяще винаги заради 2 седмици щастие.Бях съсипана.По-лошо не можеше да бъде.Наистина обичах това момче.Мина се време, а той се държеше отвратително.Псуваше ме по най-долен начин .. убиждаше всички момичета.Абе общо взето се имаше само с момчета, момичетата не ги смяташе за живи същества.И така мина се година .. две и по стечения на обстоятелствана с това момче отново започнахме да потдържаме връзка.Не исках, знаех че е грешка, но какво можех да направя .. Старата любов ражда не хваща, а още по-малко любовта ми към него.Започнахме зарибявки и така нататък и ден след Коледа ме изпрати до нас и ми предложи.Бях на седмото небе.Мина се месец .. два, мислех си, че това щастие никога няма да свърши.Той се промени страшно много.Държанието му стана много по-добро, е остана си ученика с най-лошо държание в даскалото, но определено се забеляза промяна към отношението му към околните.И така дойде и края на приказката.Разделихме се по толкова нелепи причини, а и двамата се обичахме [ обичаме ]
    Бях смазана , не ми се живееше, а той ме гледаше от далеч, като се правеше, че не му пука, но не ... тайно питаше братовчедка си ( най - добрата ми приятелка) как съм и прочие.

Минаха се месеци и той отново ми писаа .. оо не знаех какво ще последва.Исках да се противопостава на това безумие, но нещо в мен не ми позволи.Той започна да ми прави намеци, че има чувства към мен, но не ми го каза.Дни по-късно се ксраахме и аз му казах да спре да ми пише и да ми говори.От начало ми беше много кофти, но с времето започнах да свиквам.Никога не съм обичала по този начин, няма и да обичам.Искам да съм с него, но не мога да продължавам да си причинявам тази болка, не съм чак такава мазохистка.2 месеца щастие, 2 години терзания и сълзи.Била съм и по-добре, но не мога и да се оплача.Имам добри приятели, е повечето двулични, но достатъчно истински, които ми помагат винаги когато имам нужда.Знам, че и той е добре, страда тайно също като мен, но животът продължава.Трябва да приемем, че вече няма НАС .. има той й аз.Не бях безпогрешна, ревнувах го много, но не за да го дразня, просто го обичах много силно и не исках да го губя.Надявам се отново да се влюбя по този начин.Отново да почувствам онова чувство, което ме кара да бъда истински щастлива .. а до тогава ? До тогава ще минат месеци, години ... до тогава ще бъда нов човек с нови цели и мечти ..

Никога няма да забравя това момче.Където и да съм, каквото и да е подготвила съдбата за мен, той винаги ще е в сърцето ми и винаги ще го обичам със същата сила .. Както се казва " Не съм спряла да обичам, просто спрях да го показвам"

Пожелавам на всеки един да изпита любовта която аз изпитах, но историята да не бъде с край като моя .. щастливият край се среща само в недовършените истории, в реалноста всичко е различно и въпреки всичко пожелавам много любов на всички и изживявайте пълноценно миговете.

Извинявайте, че пуснах темата 2 пъти .. по погрешка.Съжелявам

Голям фен Аватара на Aicken
    не знаеш дали ще да обичаш друг така че даже и повече
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    14 годишна пикла
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Габрово
    Не ти е било никак лесно, НО...никога не казвай "Никога!".
    Ще мине време и ще видиш, че ще срещнеш някой, който не само ще обикнеш, но и ще е много овече от това момче. Само не се отчайвай!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Не ти е било никак лесно, НО...никога не казвай "Никога!".
    Ще мине време и ще видиш, че ще срещнеш някой, който не само ще обикнеш, но и ще е много овече от това момче. Само не се отчайвай!!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    14 годишна пикла
    Винаги се почва от някъде, и на 14 човек може да изпитва силни чувства :P

По темата-винаги е трудно,никой не е казал че е лесно.Всеки прави грешки,най-важното е да разберем че са били такива и че няма да ги повтаряме.Доколкото разбрах си била доста объркана,незнам за сега.Винаги ще ти остане като спомен...намери положителното в това че наистина се учим от грешките си-правила си бебешки неща.Аз лично май главно живея за миналото,много често е проблем-както биха казали приятелите ми-Продължи напред и се радвай на това което ти предстои.Така или иначе всеки има лоши моменти,но след тях рано или късно идват щастливите Незнам дали съм помогнала с нещо поне...

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Цитирай Първоначално написано от kris4en
    Цитирай Първоначално написано от kofti_nick
    14 годишна пикла
    Винаги се почва от някъде, и на 14 човек може да изпитва силни чувства :P

По темата-винаги е трудно,никой не е казал че е лесно.Всеки прави грешки,най-важното е да разберем че са били такива и че няма да ги повтаряме.Доколкото разбрах си била доста объркана,незнам за сега.Винаги ще ти остане като спомен...намери положителното в това че наистина се учим от грешките си-правила си бебешки неща.Аз лично май главно живея за миналото,много често е проблем-както биха казали приятелите ми-Продължи напред и се радвай на това което ти предстои.Така или иначе всеки има лоши моменти,но след тях рано или късно идват щастливите Незнам дали съм помогнала с нещо поне...
    +1 : )))

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Определено не ти е било лесно, всеки може да попадне в такава ситуация (не го пожелавам на никой)! Обаче, мацка погледни и от хубавата страна на нещата-имала си и предполагам много хубави моменти с това момче, не е било само сълзи и страдания.. Както е казано "Човек се учи от грешките си".. за това че горе главата, ще мине време, ще срещнеш някой, може би много по-добър и т.н

Успех! :P \/
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Благодаря много на всички.Като чета тези редове се чувствам наистина щастлива.Все някога ще срещна някой друг, който ще обичам със същата сила или поне се надявам да срещна.Благодаря ви :]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си