- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .: Обща сексуална култура :.
не се сдухвайПървоначално написано от dpainter
с презерватив ако си-добре (или партньора)
![]()
иначе за темата браво![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
браво браво![]()
![]()
много полезна тема все пак и докато го изчета ми изтекоха очите
![]()
![]()
![]()
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
добра тема :P
браво за старанието много полезна тема![]()
![]()
![]()
само да попитам че не разбрах: може ли едновременно да се използва хем женски - хем мъжки презерватив ?
Иначе информацията е мн полезна![]()
naistina mnogo dobra temai to vsi4ko hubo ama az malko da ponahalstvam ima li ne6ti4ko kato 4astta s urocite samo 4e za udovolstvieto na m1jete (ne 4e ima oplakvaniq ot moqta rabota
) 6toto to mi be6e nai interesno i ima6e ne6ta deto i az ne gi znaeh za sebe si
![]()
az sum na 15 i sum devstven
no nesum tolkova hubav 4e momi4eta ta da mi pusnat
kakvo moga da naprav po vuprosa
tva e dosta glupavo koeto si napisal. kak nqkoi da ti pomogne ot tyk za tova 4e kazva6 4e momi4etata ne te haresvat. prosto spri da se ironizira6 i promeni misleneto za sebe si .. ne e zadaljitelno da gho pravi6 na 15. vinagi moje6 da nameriq nqkoq i da pravi6 sex no ne e v tova vyprosaПървоначално написано от tupaka94
prosto nau4i se da misli6 po hubav na4in za sebe si ;] za men grozni hora nqma , 6toto vseki e krasiv za nqkoi ;]]
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Абе хора има начин за справяне със спина и той е много прост ПРЕЗЕРВАТИВ който не го използва поради ред негови си прични или заради възможността че "на меме не може да ми се случи да хвана спин" да не го ползва , но да не стане така че да си брой после дните. Аре наздраве и ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ ПЪК И НЕ СА СКЪПИ ЦИГАРИТЕ ВИ СА ПО-СКЪПИ![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
badI sEbEsI
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
браво за темата
Браво на създателя на темата
Азис - Хоп [music]
колко правилноПървоначално написано от tonique
![]()
Enjoy the Shits...
бравос ...![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Хубава тема![]()
И може да накара девствените потребители (като мен) да се позамислят дали искат да се подлагат на всичкия този стрес...![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
няма смисъл и от 2та... с 2 презерватива "мъжки" "женски" несъм сигърен дали въобще ще осетих нещо от половия акт...Първоначално написано от VaneskataV
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
презервативи DUREX Extra Safe са му майката най-здрави и най-удобни за употреба може да се бръкнеш с 3,00-3,50лв. но поне ще знаеш ,че си предпазен максимално![]()
YEAH
ами то си пишеше още в темата че не може и "мъжки" и "женски" едновременно x]
относно темичката евалата! абсолютно доста полезна информация!![]()
искада да знам какво е шоколадовия смърф ?
веднъж като ходих на курва и ме попита дали желая тази услуга