- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефон..
Здравейте. Искам да ви попитам, вашите родители разпитват ли ви "защо ви е толкова голяма сметката" ? (ако сте на сметка и сметката я плащат родителите ви става въпрос. ) Аууу.. Преди малко влязоха и ми викат "Какви са тия смс-и и обаждания по 30-40 минути и много се нервя. При вас има ли такива проблеми ?
не
Да и ми викат "за кво ти е тоя скайп кат правиш такива сметки"![]()
На фактурата ми не пише кога на кого съм звъняла и колко време съм приказвала. Понеже съм на LOOP и когато ми свършат минутите, предупреждавам наще за голямата сметка, че да няма изненади![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На моята пише всичко. ОТ-ДО.Първоначално написано от marin4itu
( На глобул съм. )
"Аве ко праиш ти ве момче, ше на разуриш с тоа телефон!!!" - всеки път баща ми като се върне от глобула да плаща сметките го казва. Те към 20-30 лева макс, аз под 150 не падам.![]()
те ми плащащт едната карта на сметка и не ми задават тъпи въпроси..
другата ми я плащаше бившия. .. ся сиг наще ще я спонсорират и нея![]()
Че да не я плащат те![]()
Аз не правя големи сметки :P
А, ако направя, то е защото пиша на тях(не са в България).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз най-много 15 лева да направя. Мразя да говоря по телефона, защото ако псувам някой, той ше ми затвори иии няма да ме остави да се "доизкажа".
До автора:
Абе пикльо, к'во се "нервиш" ?!!?! Когато ти започнеш да си плащаш сама сметката, тогава говори. ЕЙ КАК СЕ ДРАЗНЯ!![]()
Хаха.Първоначално написано от rauwkost
![]()
Първо на първо съм момче да поясня.
Пиклата в случая си ти.
![]()
Като се замисля, нашите все още ми мърморят за сметки (баща ми предимно) и то при положение, че аз си ги плащам...Ама все забравям да напиша молбичка да ми пращат фактурите на моя адрес а не в пощата на нашите
![]()
ЕДИТ-нах си пост-а, така добре ли е...?Първоначално написано от Really
Предполагам, че да. (Не мисля, че беше необходимо да пишеш щом ще обиждаш, но така да е.Първоначално написано от rauwkost
Не ме разпитват,защото просто не правя голяма сметка.
За целия месец- 5-6-7 лв.
Когато те ми плащат сметката се съобразявам да не е много голяма... но...никога не са ми навлизали в личното пространство...дори на фактурата ми не пише.. смси,разговори и т.н....
почни да работиш беПървоначално написано от Really
тогава няма да имаш проблем...
по темата на мене сметката ми е 100-10 кинта на месец (ма само таксата ми е 80 кинта)...
Пфу на ваучер съм и предимно им излизам евтино![]()
Но миналат год правех 90 лева на дом.тел като говорех с една фр дето живее един етаж под мен![]()
и за моя изненада се разминах..
Не. Просто аз си плащам сметката ..![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
тези проблеми свършват когато започнете работа. Ако работите за 400 лв и платите 200 телефон сами започвате да се ограничавате. Откъде го знам ли ?? Няма да кажа![]()
Аз се ограничавам, пък и имам една прима със смс-и по 5стотинки, та на другия телефон над 20лв рядко плащат. Само един път ми направиха проблем, но след като си платих сама сметката, майка ми ми каза, че е тяхна грижа телефона ми
Първоначално написано от LovelyGirl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Един от 5 кинта ми стига за две месецаПървоначално написано от Fych
![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.