- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефон..
Мен сметките ми не са много. На месец по 5 лева, най-много стигах до 8![]()
Но в скоро време мисля да почна пак с ваучерите, че аз тея 5 лв са ми таксата + безплатните минути.. И аз говоря или не, си ги плащам. А с един ваучер от 5 лева сигурно ще издържа и половин година![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами да понякога ,когато е над 10 лв...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Еми почти всеки месец ми се цупят и искат да съм на ваучер,ама накрая се примиряват и плащат сметката хаха
Не. Сама си плащам сметката, пък и тя не е много голяма.
За да не се разправяш с вашите, почни сам да си плащаш или поне намали разговорите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
.......
Попринцип не правя големи сметки, ама някой път се случи да ме питат...
nicolepcd
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
^
Миналата година правех 60 лв отгоре и доста ми се караха и като
идваше писмото и ми прилошаваше ...и вече не правя голяма сметка
(почти..)![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
един път като ми беше сметката 100 лева майка ми само ме питаше на кого съм писала толкова много смс-си![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
.........
Еми само тоя месец баща ми ме пита с кой толкова съм говорила, че сметката ми е по голяма от неговата..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не надвишавам 15 лв. Отделно имах друга карта към Галактика с 200 безплатни и после говоря за 1 стотинка в група, ама...няма вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз пък не ми се нервя даже гледам да прая по малки сметки до 35 40 лева мах щото те сега изплащат и са затънали иии ги разбирам хората и гледам да им помагам с това поне да не им прая големи сметки![]()
![]()
+1Първоначално написано от monttitty
![]()
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
Аз въобще не правя големи сметки. Имала съм няколко пъти по 40 лв сметка, и един-два 60-70 лв. някъде беше
(тогава конското беше голямо
, но си го заслужих.) Сега наще плащат само абонамента, защото аз не говоря.. всички фр все са на други оператори, а и скайпа прави чудеса
. А и имам 1000 минути безплатни, а изговарям max по 100
. Таа наще плащат само за смс-ите и абонаментната такса, тоест не повече от 15 лв. :P Но като се замисля с един ваучер от 5-10 лв. ще издържа половин година xdd
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
преди като бях на ваучер,наще им прилошавапе да ми копуват по 3/4 ваучера не месец,просто много говоря.....извранках ги да мина на сметка(мтел 1000мин на месец към 12 номера 15.90 такса)вече година и половина съм така и над 21/22 лева не съм платил(да де те наще плащат)
ама така ми е по добре,имам си и една вивателска по 5лв на месец 200 безплатни в цялата мрежа и бтк(аз си я плащам)
и никога не ми праят проблеми за сметка и аз гледам да помагам с каквото мога, се пак ми изплащат лаптопа по 80лв на месец и гсма по 12 на месец(златен ми излезе)плащат ми нета.
По принцип не, но когато правя по-големи сметки, почва голямото мърморене ;д Той месец сметката ми беше около 20 лв..уж съм на най-различни абонаменти и безплатни минути ии най-накрая ;DD
ми рядко се случва, само ако адски съм прекалила... но аз се опитвам да извоювам майка ми да не ми чете разписката... тва е нарушаване на личното пронстранство![]()
Ти си сладурПървоначално написано от LittleDude
![]()
Първоначално написано от YouCantStopMe
Същото. Имам безплатни минути, скайп и си говоря с нашите абсолютно безплатно, щото сме на vivatel, в група. Сметките ми са от смс-и, а един смс ми е 12 ст. без ДДС, така че, нямам проблеми.
Не , татко никога не ми е търсил сметка ! Правила съм и по 70-80лв сметки , но никога не е искал разпечатка , в крайна сметка с нищо друго не му тровя живота , нито съм луда за дрехи , коси , гримове , и тем подобни , поне сметката да си я правя колкото искам .. Иначе сме се карали , веднъж само ми каза 'Е какво е това момче , щом ти му звъниш'2 години бяхме заедно , свикна с високите сметки , сега ако имам по малко от 30-40лв ме пита 'Да не е станало нещо '
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
мне
попринципп най-високата ми сметка е 20лв
зимата ми е малка сметката
лятото е по-висока ..
ама аз им казвам
еми лято е ,знаеш че лятото винаги е така
и те ко да праят ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми при положение че таксата ми само е 15 лв...а минутите не ми вършат работа...те си знаят и не ме разпитват