- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефон..
мм рядко ме тормозят за сметката но и това се е случвалоо ама свикнаха...![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
има неща от сорта на "с кого си говориш толкова много" + мазна усмивка .. но по-често всъщност е била някоя приятелка :Д
15 лв ми е таксата,имам 1000 безплатни минути. В последно време (месеци) сметките ми непадат под 30 лв (вкл таксата и 1000то минути).Все се налага да звънна на глобул,вивател,домашен по за 1-2 минути и замина...пък и тъпите мтел си обновяват оставащите минути на няколко часа и аз си продължавам да говоря тъй като мисля,че имам оставащи,докато не чуя,че съм навъртял "безплатни" 11 лв![]()
![]()
![]()
А фактурите съм си ги пренасочил към адрес на един приятел
Баща ми плаща.Не задава въпроси. Този месец ще гледам да е до 20лв(включително таксата)
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
наистина, като почнеш ти да си плащаш, тогава приказваяй какво те дразни и какво неПървоначално написано от Really
не се обиждай ама е така
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
MrUndaztood, кажи на кой тарифен план си. Тия 1 000 минути ме поизкушиха.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ммммм дам викаха ми веднаж защото имах сметка 200лв говорихме си с приятелката ми доста навартях ги за 1нощ![]()
![]()
деско
и на мен такаПървоначално написано от monttitty
Или пък "за кво се връзваш на тия дето те стрелкат , ако толкова им трябваш , сами ще ти звъннат"
Ние кво сме виновни, че по тяхно време не е имало мобилни
![]()
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Сметката на брат ми е към 200 лв...нищо,че има 1000 безплатни минути.Като го питаме "Къде говориш толкова много?" Той все казва"Ами аз никъде не се обаждам" ...Това всеки месец![]()
Иначе да,питат ме.Моята сметка най-много да стигне до 20 лв...В момента е 3 лв и 48 стотинки.![]()
не са ми правили никога проблеми за това,пък и аз съм на ваучер,който зареждам на всеки 5-6 месеца с по 30 лева и това е![]()
Тука големи изказвания, голямо нещо! Всеки месец по 100 лева са примерно 100х12=1200 лева на година. Тия пари знаете ли как се вадят от повечето обикновено работещи хора? И то да ги дават за някакви си глупости наприказвани по мобилен оператор. Аз няма да чета морал, но малко от малко няма да е лошо да се замисляте как за 5 години примерно може да си купите кола, която е що-годе нормална! Ама кой ти мисли за напред! Вместо Голф, може да карате Мерцедес. Ще бъдете по-щастливи определено!
Нямам коментар 100 леваПървоначално написано от hisy
![]()
Какво толкова говориш баси майката
По темата,аз съм на ваучер и карам с по 5 кинта на две седмици
![]()
Get what you can and never get back
Сам си плащам тел-а ...Първоначално написано от Really
Най-много 40 кинта.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Веднъж си бях похарчила 10- те лева (бях на ваучер) за около 2 седмици, но си събрах пари и си взех нов и така никой не разбра.![]()
Аз със ваучер от 5 лв карам 3 месеца,нашите и аверката имат безплатни минути към мен.,то друг не ме търси
![]()
Горд Варненец!
обикновено не надвишавам 30 лв с таксите... сега сметката ми е 0.35 ст... странно![]()
Тука чета някакви 100 лева,50 леваа..
Аз дори и 20-30 лева да имам.. наште ще ме заколят.![]()
Ама то няма да се случи,де.
Над 10 не е имало НИКОГА!![]()
Не ми тряа повече.
Аз съм на ваучери по 15-20 лв. Изхарчвам 1 за около 3 месеца.
Просто не приказвам много по телефон.
А по едно време много се бях зарибила по оня Стардолл и отиваше по 10лв. на седмица(но аз си ги копувах тайно тея ваучери
)
Най-голямата ми сметка беше 15 лева![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Чувствам се ужасно с тия сметки понякога...удрям 40 почти всеки месец,айде таксата ми е 12 ама пак не е малко..Сега уж майка ми ме прехвърли на новия релакс 500,да видим как ще е..