.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Тема: Телефон..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Тука големи изказвания, голямо нещо! Всеки месец по 100 лева са примерно 100х12=1200 лева на година. Тия пари знаете ли как се вадят от повечето обикновено работещи хора? И то да ги дават за някакви си глупости наприказвани по мобилен оператор. Аз няма да чета морал, но малко от малко няма да е лошо да се замисляте как за 5 години примерно може да си купите кола, която е що-годе нормална! Ама кой ти мисли за напред! Вместо Голф, може да карате Мерцедес. Ще бъдете по-щастливи определено!
    Точно така, спестявайте от джобни и съвсем скоро ще карате S 600! Не мислиш ли, че това е доста тривиално и абсолютно невъзможно?
    N2O

Re: Телефон..

Цитирай Първоначално написано от Really
    Здравейте. Искам да ви попитам, вашите родители разпитват ли ви "защо ви е толкова голяма сметката" ? (ако сте на сметка и сметката я плащат родителите ви става въпрос. ) Аууу.. Преди малко влязоха и ми викат "Какви са тия смс-и и обаждания по 30-40 минути и много се нервя. При вас има ли такива проблеми ?
    мн ясно ,че ше ти бучат нали те плащат ...саобразявай се малко

ми не ме питат,щото и сами си виждат - SMS-и
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

То една страна въобще няма смисъл да се праат такива сметки.Повечето от нас не плащаме и не знаеме как те си правят сметка на разходите.... и изведнъж няква сметка 100,200лв...
    аз такива проблеми нямам,но ако имам такава сметка не само ще мрънкат,а ще ме изселят от нас направо.Аз имам 1000 безплатни и 1 неограничен номер и ми е добре.

Супер фен
    Еми аз имам 500 безплатни минути към Глобул и домашни,500 в групата,500 към мтел и вивател.Последния път бях превишила с 30 минути,майка ми естествено се ядоса.Но аз съвсем спокойно й обясних,че се изкушавам да говоря,когато имам много безплатни минути и тя съвсем спокойно ми каза,че от следващия месец ще бъде на ваучер.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Нямам такива проблеми .Използвам до дупка безплатните минути,а пък с услугата "Любим номер" направо се родих този месец .Sms-i не изпращам и така не правя никаква сметка,ама месечната ми такса е 20лева.Мама така е доволна,защото си знае 20лева на месец и нито стотинка по-малко или повече .

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    засега не са викали, щото аз така или иначе не говоря много... най-дългия ми разговор от как се помня е мисля 15 минути иначе от мтел да звъниш на глобул или вивател... + смси не е малко, ноо не минавам 20така

Не.Карам с 5 лева от околоо 2 месеца.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Всеки път ме разпитват... "На кой е този номер?"...."Какви са тези SMS-и?"..."Какво толкова си пишеш,нали имаш skype?" Много ме дразнят като започнат да разпитват А за парите...миналия месец 25 лв сметка,ама само sms-и бяха и като видяха разпечатката ...егати скандала
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Случвало се е да питат, но рядко .. да кажем околко 2 пъти.По принцип не правя голяма сметка, разчитам си на безплатноте , така че по този въпрос цари мир в семейството.
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    мм попринцип не правя голяма сметка .. само че миналия месец се случи .. .. ама не ми викат .. то няма и за кво .. само един месец се е случило .. тва си е нормално ..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Попринцип телефоните у дома са на името на баща ми (моя,на сестра ми,на майка ми и неговия). Той ги плаща всичките,нормално да ме пита какви са тези сметки.Миналата година имах лошия навик като се прибера от дома след купон да звъня на някой и да говоря по 2-3 часа.Имала съм сметки по 100 лв. при които баща ми директно ми вземеше картата до като не събера пари и не платя сама телефона си.Продавах учебници,исках от баба си и т.н. ,но си ги плащах .Сега гледам да се ограничавам до 30-40 лв. : ) Всичко в границите на нормалното и никой не ме пита какви са тези сметки . Само майка ми от време на време ми прави забележка да не пиша толкова много смс-и , защото нямам безлатни смс-и .

аз си плащам телефона.. и нз нормално е да ти се карат. . ще мине спох

Ми не няма щото съм на валчер
    :}

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    майка постояно ми вика защо съм си пращала пари от нйния телефон ... иначе един път от домашния говорис с приятеля ми. И така 3 - 4 часа и после 180 лв сметкаа
    Bitch! >.<

Супер фен Аватара на brokeninside13
    понякога

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Nfan
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Тука големи изказвания, голямо нещо! Всеки месец по 100 лева са примерно 100х12=1200 лева на година. Тия пари знаете ли как се вадят от повечето обикновено работещи хора? И то да ги дават за някакви си глупости наприказвани по мобилен оператор. Аз няма да чета морал, но малко от малко няма да е лошо да се замисляте как за 5 години примерно може да си купите кола, която е що-годе нормална! Ама кой ти мисли за напред! Вместо Голф, може да карате Мерцедес. Ще бъдете по-щастливи определено!
    Точно така, спестявайте от джобни и съвсем скоро ще карате S 600! Не мислиш ли, че това е доста тривиално и абсолютно невъзможно?
    А да се хванем на бас, че е?
    Аз самия се убедих в това. Просто 2007 година изговорих над 4000 лева телефон. И по едно много хубаво стечение на обстоятелствата, американската фирма ми възстанови тези разходи + месечните такси + цената на телефона като чисто нов. И насъбрах малко повече от 7 хиляди. И като се замислих, че всичко това е заради един скапан телефон, сим карта и Вивател, ми идеше да се обеся. Та си купих Мерцедес (не с тези пари, ами с други + тези). Това е историята ми. Сега съм със Самсунг Омниа и Нокия 1208 +служебна Н82 и ги ползвам само за делови нужди!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си