- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефон..
Точно така, спестявайте от джобни и съвсем скоро ще карате S 600! Не мислиш ли, че това е доста тривиално и абсолютно невъзможно?Първоначално написано от Xitap
N2O
мн ясно ,че ше ти бучат нали те плащат ...саобразявай се малкоПървоначално написано от Really
ми не ме питат,щото и сами си виждат - SMS-и![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
То една страна въобще няма смисъл да се праат такива сметки.Повечето от нас не плащаме и не знаеме как те си правят сметка на разходите.... и изведнъж няква сметка 100,200лв...
аз такива проблеми нямам,но ако имам такава сметка не само ще мрънкат,а ще ме изселят от нас направо.Аз имам 1000 безплатни и 1 неограничен номер и ми е добре.
Еми аз имам 500 безплатни минути към Глобул и домашни,500 в групата,500 към мтел и вивател.Последния път бях превишила с 30 минути,майка ми естествено се ядоса.Но аз съвсем спокойно й обясних,че се изкушавам да говоря,когато имам много безплатни минутии тя съвсем спокойно ми каза,че от следващия месец ще бъде на ваучер.
![]()
Нямам такива проблеми.Използвам до дупка безплатните минути,а пък с услугата "Любим номер" направо се родих този месец
.Sms-i не изпращам и така не правя никаква сметка,ама месечната ми такса е 20лева.Мама така е доволна,защото си знае 20лева на месец и нито стотинка по-малко или повече
.
засега не са викали, щото аз така или иначе не говоря много... най-дългия ми разговор от как се помня е мисля 15 минутииначе от мтел да звъниш на глобул или вивател... + смси
не е малко, ноо не минавам 20така
Не.Карам с 5 лева от околоо 2 месеца.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Всеки път ме разпитват... "На кой е този номер?"...."Какви са тези SMS-и?"..."Какво толкова си пишеш,нали имаш skype?"Много ме дразнят като започнат да разпитват
А за парите...миналия месец 25 лв сметка,ама само sms-и бяха и като видяха разпечатката ...егати скандала
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Случвало се е да питат, но рядко .. да кажем околко 2 пъти.По принцип не правя голяма сметка, разчитам си на безплатноте, така че по този въпрос цари мир в семейството.
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
мм попринцип не правя голяма сметка .. само че миналия месец се случи .... ама не ми викат .. то няма и за кво .. само един месец се е случило .. тва си е нормално ..
![]()
Попринцип телефоните у дома са на името на баща ми (моя,на сестра ми,на майка ми и неговия). Той ги плаща всичките,нормално да ме пита какви са тези сметки.Миналата година имах лошия навик като се прибера от дома след купон да звъня на някой и да говоря по 2-3 часа.Имала съм сметки по 100 лв. при които баща ми директно ми вземеше картата до като не събера пари и не платя сама телефона си.Продавах учебници,исках от баба си и т.н. ,но си ги плащах .Сега гледам да се ограничавам до 30-40 лв. : ) Всичко в границите на нормалното и никой не ме пита какви са тези сметки . Само майка ми от време на време ми прави забележка да не пиша толкова много смс-и , защото нямам безлатни смс-и .
аз си плащам телефона.. и нз нормално е да ти се карат. . ще мине спох![]()
Ми не няма щото съм на валчер![]()
![]()
![]()
![]()
:}
майка постояно ми вика защо съм си пращала пари от нйния телефон ... иначе един път от домашния говорис с приятеля ми. И така 3 - 4 часа и после 180 лв сметкаа![]()
![]()
Bitch! >.<![]()
А да се хванем на бас, че е?Първоначално написано от Nfan
Аз самия се убедих в това. Просто 2007 година изговорих над 4000 лева телефон. И по едно много хубаво стечение на обстоятелствата, американската фирма ми възстанови тези разходи + месечните такси + цената на телефона като чисто нов. И насъбрах малко повече от 7 хиляди. И като се замислих, че всичко това е заради един скапан телефон, сим карта и Вивател, ми идеше да се обеся. Та си купих Мерцедес (не с тези пари, ами с други + тези). Това е историята ми. Сега съм със Самсунг Омниа и Нокия 1208 +служебна Н82 и ги ползвам само за делови нужди!