Ох...който му се занимава да прочете.Ще съм благодарна..
Писнало ми е от всичко вече!!!
И друг път съм писала теми за това,че имам проблеми в семейството си..Да започна с това,че днес бях с една фр на една пейка.И едно момче,което е от моя блок почна да цели моята фр с камъни-това е нормално,те постоянно се разправят двамата.Та майка ми мина с брат ми точно през това място на което бяхме аз,моята фр и това момчее и видя,че той цели моята фр с камъни и пита какво правите тука нали щяхте да бъдете пред блока..каза,че сме били на това място само защото имало момчета и,че ни гонели и на нас това ни харесвало..Майка ми е доста труден човек.На моменти имам чувството,че съм осиновена понеже..как да ви го обясня просто се държат така с мен сякаш съм чужда.Ако един ден не помогна на майка в чистенето с прахосмукачка,не измия чинии,не събера прането,не оправя леглата и т.н. според нея съм мързел.Добре,и аз съм човек и аз имам право на почивка.Друг въпрос е,че когато има някое момче наоколо,той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ми е гадже,аз не мога все едно да имам момче в компанията си,което да ми е просто фр.Май нашите са разведени даже,но не ми го признават.Важни проблеми по които да се опитам да си изкажа мнението не се обсъждат вкъщи с мен или с брат ми...Моето мнение като кажа нещо според майка е незначително..нямам право на глас!!Смятам,че нашите са разведени понеже като си правех лична карта миналата година баща ми като ми попълваше данните под името на майка писа,че е разведена..Един ден след поредния скандал просто смятам да си взема чантичката и да отида в някоя фр понеже почти нямам роднини тук..Иначе голямата работа вече-голям мързел съм била,а майка ми като иска да си почине си опъва краката и ляга,а аз като искам да си почина съм мързелана..Просто нзм как ще я карам в това семейство
Съжалявам за романа,но това стана преди около 30 мин и още ме държи и реши на вас като верни приятели да ви споделя..Който си направи труда да прочете и ако може да отговори ще съм много благодарна Не за пръв път пиша тука,явно няма да е и последен..Съжалявам за малко омотания разказ също.. [/url]