.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: win xp

win xp

здравийти
    значи имам проблем
    купих си нов комп без операционна система и сега се опитвам да инсталирам win xp
    проблема обаче е че след като включа компа на монитора нищо не излиза дори пише няма сигнал
    пробвах и да вкарам диска преди да включа щайгата обаче пак нищо не става
    дали е някакъв проблем с компа или има нещо дет тряя направя..?

Ти ли си сглобяваше компа?

Ако е така провери кабелите дали са правилно свързани от компа към монитора.

Задник съм!

И на мен ми се е случвало това при мен проблема беше в видео картата от преместването се беше разместила и не даваше сигнал... от друго не мога да се сетя да е най-вероятно ще ти е това освен ако не си с вградена... или провери пак кабелите знае ли човек

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Ако вентилаторите се завъртат, и не пищи, значи е от видеото. Вкарай го добре в слота, и размърдай DVI/VGA буксата, дето се включил кабела за монитора.

Голям фен
    Град
    Варна
    какъв е монитора и видео картата
    АКо монитора е LCD и си вкарал вкл монитора към цифровия вход на видео картата отначало може така да стане
    другия вариант е ако се вкл перката на видеокартата ако има такава (може да е с радиатор) може да е изгоряла независимо че перката работи.
    Откаде го взе туи PC ако си го взел готово зглобено от техномаркет мисля че беше е голямата вероятноста видеокартата да е изгоряла .
    А може и да е някои от горните предположения които са казали другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си