- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В Даскало едни ... събота и неделя други
ох много ми е познат проблема ти... в началото на годината аз нали си смених училището и сега съм 10 клас, приятеля ми е 12сти... (въпреки че е 1 god по голям от мен..хД) таа в началото на годината и той беше някакъв такъв.. само си говорихме по коридорите, даже не много рядко.. караше ме да се чувствам като парцал а обяснението му за това беше "да.. защоото не искам учителите да си сменят мнението за мен което съм си изградил.."(той е МНОГО добър ученик) iii от дума на дума на мен по едно време ми писна .. спрях да му се обаждам ... той спря да се обажда.. скъсахме за 1 седмица след което той сам си дойде при мен и се извини ... оттогава насам нямаме такива проблеми... е не се натискаме по коридорите на даскалото, все си имаме някакви граници но да се държим за ръка или да го гушна на стъпалата вече се случва по често и освен това имам чувството че в момента се обичаме и 2мата по равно и имаме една много хубава връзка
що се отнася за теб или поговори с него и го питай какъв му е проблема или .. ако наистина те кара да се чувстваш кофти не мисля че е добра идея да продължите да сте заедно
![]()