- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Велик, невероятно тежък клип!
http://www.vbox7.com/play:9335eade
Моля, който види темата да постне едно мнение с тоя клип както трябва да бъде, а не като линк.И го изгледайте.Ще се разплачете.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Много е тъжноне мога дори и да си представя колко му е трудно и как живее така . наистина трябва мн силна воля
не мисля че бих могла да живея така (дано не ми се и налага) и как говори..за 3 секунди ме разплака..
Cruel Intentions
в нашата агитка имаме човек, който е скочил от влак преди 15-16 години и като резултат е останал без лява ръка, на дясната има 3 пръста, 1 естествен крак и 1 изкуствен! и винаги като го питаме как се справя, логичния отговор е "трудно", ама винаги е споделял, че няма да се предаде...
Често казано аз на негово място отдавна да съм си теглила ножа.
Но иначе е прав .. дано има повече хора с такава воля като него и без да са в това положение. Жалко за човека иначе .. въпреки че в мен поражда по-скоро възхищение отколкото съжаление![]()
.!.
не е тъжно... просто е невероятно
много надъхва, вярно е
Как?Първоначално написано от woshata
Мии .. щях да помоля някого хууПървоначално написано от StayFly
![]()
.!.
И аз очаквах да се разплача ама не познах.. :/
Еми прав е човекът. Ама трябва да е без ръце и крака за да се вслушат другите, хъх.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Значи сте мощниПървоначално написано от hardball
![]()
Снощи като го видях и толкова тъжно ми стана, пък и без това ми беше малко шашаво![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Първоначално написано от EarthShaker
Не целта е цел, а пътят
...невероятно е... въпреки че е в такова състояние, говори така и има толкова силно желание за живот и не се отказва...защото това е трагичното вече а не че някво си момче те е зарязало или някви подобни ''проблеми''...но човека е намерил начин...а ние трябва да правим само едно нещо което не изискава почти никакво старание...да ценим живота си и всичко което имаме, защото чак когато загубим нещо разбираме колко е важно то за нас но...вече е късно...затова всички трябва да се усмихнем и да си кажем че днешният ден е прекрасна възможност да бъдем щастливи и да се порадваме на живота...![]()
![]()
О, да...Първоначално написано от hardball
![]()
Клипът ме озадачи.. някак си, тъжно ми стана. ><
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
всеки може да изпадне в отчаяние,малко са хората като този пич,които продължаватКолко е жизнерадостен
Позна![]()
Много малко хора биха се справили с проблем като този.Дано има повече такива.Не трябва да се предаваме,въпреки всичко.
Пф.. осъзнах,че мойте проблеми са нищо,в сравнение с проблмите на другите.Замислете се!
не е ли по добре, да няма такива ?Първоначално написано от YouCantStopMe
то густо, то пусто
Невъзможно е да няма проблеми по тоя свят.Първоначално написано от Joc
Не съм искала да кажа да има повече такива, а повече хора,които се справят с проблемите си.
Насълзиха ми се очите, но не успях да се разплача.
Много добро клипче.. Трябва повече хора да го гледат![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()