.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Приятел. (maybe..)

Значи..имам (имах) един приятел(уж..) с който се разбирахме много добре(нали знаете .. излизане, купони, дискотеки и т.н. и бяхме почти неразделни), но от около 2 седмици не ми обръща никакво внимание.
    Опитвам се да го заговоря(напоследък е невъзможно), а той се обръща, поглежда ме и отива при другите. КЪДЕ СЪМ СГРЕШИЛ ?! Точно след ваканцията започна да ме избягва, а през това време не съм го виждал.Не сяда до мен през часовете, избягва ме в междучасията.. Някакви съвети ?

Град
    Where streets have no name
    Еми аз лично мразя като съм само с един човек постоянно. Доскучава ми. Тъпо ми е. Човекът нищо не ми прави, а аз просто се дразня от присъствието му. Знам, чалната съм. Но ти по-добре му остави място около врата да диша и не му се лепи, ако има нужда от теб, сам ще се върне. Не се впрягай. Знай, че когато се чувстваш самотен, винаги ще имаш себе си. При мен помага.

сигурно си му писнал и си почнал да го дразниш нз

Защо обвиняваш себе си?? Може и той да е "един от всички" дето те използват, докато не им писне.. Да не ти пука. Избягвай го и ти. Нмаери си някой друг и му прави на пук. Ако ти е истински приятел ще се върне при теб. Колкото повече му се молиш и тичаш след него, толкова повече ще може да се възползва от теб. Покажи, че имаш достойнство и той не ти е единствения приятел!
    Let's get away..just for one day..

Благодаря ви за отговорите.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами може да си направил нещо с което си го засегнал или обидил,говори с него.С един нормален разговор и разбиране от двете страни се изглаждат всички проблеми и недоразумения..
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    има такива хора ,които когато нямат позла от някой не се интересуват (вече) от него... и аз имах една такава приятелка... може би е видял това ,от което е имал нужда от теб... и вече не си му ийнтерес (което btw е изключително глупаво според мен) Ако си сигурен ,че нещо не си му направил..недей му се моли.... приятел ли е това?

Град
    Е там...
    я си научи езика бе

Град
    Габрово
    Може да има много причини да е станало така. Може да те е използвал, да му е писнало....абе накратко - не ти е бил истински приятел.
    НО ако все пак искаш да знаеш защо е станало така опитай да го спреш и да поговориш с него. Поискай му обяснение...Може ък да се окаже, че причината е съвсем друга.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    я си научи езика бе
    На мен ли говориш ? Да не пиша на китайски ?

Това се случва почти на всеки.Остави това приятелство да свърши, някъде, някак, някога
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Потърси си друг приятел за излизане, този го остави.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Потърси си друг приятел за излизане, този го остави.
    \/
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

problema ne e v teb, toi te izbqgva zna4i toi ima problem dali go draznish ili e neshto dr problema ne e v teb, moje da te izbqgva poradi mn dr pri4ini no shtom neiska da pogovorite........... priqtelite ne pravqt taka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си