- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- прблем с пениса
имам проблем с пениса по него има малки масни топчета но по главичката нямам така съм от малък.девствен съм и се притеснявам ако някое момиче види това.намерих този саит и реших да споделя.тези масни топчета се виждат ясно когато съм в ерекция.моля помогнете,без ебавки.имам желание да водя нормален полов живот[/b]
Ми оправи си първо заглавието....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
глупости.Първоначално написано от RaPaRa4alGaR
мастните образувания са нормални, просто избягвай да ги чоплиш.. а най-добре отиди на лекар. ще ти каже същото най-вероятно.
а може ли да се премахнат ??
ако не е нещо опасно за теб значи не виждам защо ти е да ги махаш... всеки допълнителен релеф е допълнително удоволствие за момичето.
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
еми то аз май се сещам кво имаш на предвид то и аз иам малко от тех нз от тех май излизат косми ма не сам сиг. че от всички нз другите ако са по сиг. да кажат
И аз мисля, че младежът се притеснява от товаПървоначално написано от edinaka93
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
брато, те хората се опитват да праят презервативи с релеф по тях ... и ги продават 2 пъти по скъпо ти го имаш фабрично пък ти искаш да премахнеш хахах
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
тревожиш се за нищо
ок си спок
нормално е
О,о Те се множат ,бягайте,спасявайте живота сиПървоначално написано от kantonecApetur4
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Това са масни образувания, съвсем нормални са.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive