.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Първата целувка...малко късно :)

Супер неопитно момиче като мен ще ви помоли за няколко съвета, защото хич не е на "ти" с любовта
    Таа, малко късно срещам любовта и досега не съм се целувала - момчето ще разбере ли, че го правя за първи път, първата целувка винаги ли е провал?
    Кога трябва да се случи...излизах два пъти с него (но се познаваме от доста по-дълго време от училище), на втория път на раздяла ме целуна по бузата (първият път не)...може би ми показва, че иска да има нещо повече с мен или се лъжа

Град
    София
    Ще разбереш на третата среща иска ли нещо от теб А за целувките не се притеснявай - получават се сами

Мега фен Аватара на mynichka
    И какво като разбере, че ти е първата целувка?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

А дали ще има трета среща ме е страх пишем си, звъняхме си, ама не ми предлага трета среща (а мина повече от седмица вече), нали не се очаква от мен да е инициативата?! мисля, че не
    Ми кофти ще е, срамно някакво, все пак не съм на 12

Няма значение, че не си на 12..можеш да се радваш, че не си целувала всеки срещнат...даже ще му стане приятно, колкото и да си неопитна

Не знам...доста сме различни, той е от по-така "отворените" момчета, аз съм по-свитичка и притеснителна (даже нз как ме е харесал )...и предполагам няма да е кой знае колко впечатлен от този факт...неква задръстена ще му се сторя...

Град
    София
    Спокойно, изчакай още мъничко... Пък ако той не ти предложи - покани го ти И не се подценявай - ако те е харесал, всичко в теб му се струва привлекателно

Ооо, притеснявам се аз да го каня...ще го изтълкува все едно - "е тая ме кани, значи яко е хлътнала по мене"...пък и не знам кво да си говорим харесал ме е може би външно и мн не му пука за др неща, де да знам и аз

Може да е харесал точно това в теб- скромността Успех с момчето и първата целувка :P

еми изчакай малко време ако не те покани направи се на малко по отворена и ти го покани може би 4ака да види дали ти си заинтересувана от него . . . Пък и всеки човек е красив по своему
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    София
    Естествено, че си го привлякла с външен вид - няма как да ти бръкне в душата от първия път Това става постепенно.

Ох, дано не чака аз да го поканя... ще има да чака интересувам се от него, ама не искам толкова директно да го разбира (макар че може би така се прави) Той ми изглежда на врял и кипял, а аз...тц-тц...никак не ги разбирам тези неща

Спокич и да разбере какво?Нали се обичате,и да е за първи път няма нищо лошо в това!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от Gary
    Естествено, че си го привлякла с външен вид - няма как да ти бръкне в душата от първия път Това става постепенно.
    Въпросът е, че малко залъгвам хората В смисъл, шопингът, модните дрешки, това ми е хоби...и смея да твърдя, че се обличам малко по-предизвикателно (е сега не някакви супер къси поли, даже поли не нося, нито пък разголени деколтета), но определено неща, които се забелязват и като модел и като цвят по-ярки примерно....и може би това го е объркало в представата му за мен. Външният ми вид е малко по-екстравагантен, а всъщност като поведение съм доста по-резервирана и консервативна...и все пак още на първата среща трябва да е усетил нещата, ама ме покани на втора...и аз нз какво да си мисля вече

Град
    София
    Просто чакаш малко, без да откачаш. И не се подвеждай по изгледа му, той може да изглежда врял и кипял, а всъщност това да са неговите "екстравагантни дрехи"
    P.S. Поздравления за правописа, рядкост е във форума!

Ще опитам да не се шашкам много и ще почакам, макар че ако ми предложи трета среща, ще съм супер шашната и притеснена пак
    P.S. За правописа - мерси, старая се

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Gary
    Ще разбереш на третата среща иска ли нещо от теб А за целувките не се притеснявай - получават се сами
    +4е

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Първата целувка...малко късно :)

Цитирай Първоначално написано от iloveyouforever
    Супер неопитно момиче като мен ще ви помоли за няколко съвета, защото хич не е на "ти" с любовта
    Таа, малко късно срещам любовта и досега не съм се целувала - момчето ще разбере ли, че го правя за първи път, първата целувка винаги ли е провал?
    Кога трябва да се случи...излизах два пъти с него (но се познаваме от доста по-дълго време от училище), на втория път на раздяла ме целуна по бузата (първият път не)...може би ми показва, че иска да има нещо повече с мен или се лъжа
    възможноста момчето да разбере, че до сега не си се целувала е минимална...
    само трябва да се отпуснеш и да не се притесняваш...
    с една дума да не мислиш, че може да се изложиш по някакъв начин..
    отпускаш се и действаш
    и.... това е, не е и никак трудно, Успех
    <N>

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами просто не се притеснявай...каквото стане това... пък и доста сладко момчето, с което си да разбере, че се целуваш за първи път... Прави това, което той прави...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Не винаги е провал спокойно при мен например си мина нормално А по въпроса дали ще разбере ... ако наистина незнаеш какво да правиш може и да разбере Само не бива да се притесняваш

Град
    на ЛуНаТа
    трябва да се успокоиш и да не се притесняваш...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си