- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МН ВАЖНО
Имам ВАЖЕН въпрос! Може ли да е станало гаф,ако след като е правено с презерватив и след това е махнат и момчето е свършило около дупето на момичето и сп..се е стекла и по-надолу?
Очаквам само компетентни отговори![]()
Ако е влезнала сперма в.. естествено, че е възможно, ако не.. много малко вероятно.
и аз мисля че не..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
защото съм голяма паника и...
nqma opasnost mai pone taka mislq![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ако само се е стекла няма проблем, ама ако се е стекла и момчето е почнало да си играе с пръсчетата и е бръкнало вътре ..... има лека опасност
Попринцип не съм изобщо компетентна, но мисля че е възможно.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
неси направих труда да прочета всичките коментари... като почнах и прочетох повече от 3 не-та... спрях...
и ще ви попитам сега аз вас дали сте чували за забременяла жена от тоалетна чиния ?!
искам първо да ви видя отговорите...
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
Първоначално написано от suffering891
МИИ НЕ ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ами отговорът е ДА ! възможно е но рядко... мога да го обясня... в градски кенеф примерно ким кои влизал ударил една ножка... оставил си мазгата... и други случаи има... този примерно го чух от жената на брат ми следва последна година медицина... пациент с уникално малък пенис и жена му с невероятна малка "дупка" в 9тия месец... малкият пенис... дори едвам влизал т.е причината е размера мн му бил къс... а и другата причина е че била супер много малка дупчицата на жена му... обяснете го това де... как е забременяла... а това с тоалетната чиния съм го чувал и преди но и тя ми го потвърди... нее невъзможно но е рядко !Първоначално написано от xplay
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog
Първоначално написано от suffering891
![]()
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
аман от тъпи теми
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Всичко е възможно!
Бременна е с близнаци.
Честито имаш момченцебазикам се.. просто не се вздържах да го кажа
иначе по темата : ми мисля че не си бременна.. но ако искаш си направи тест за да си сигурна
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!