.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем със зъбите

Здравейте,

Силно се надявам да ми помогнете.
    Имам проБлем със зъбите - извадиха ми един преди време. А един друг ми се счупи и сега ми е трудно да ям. Не искам да ходя на стоматолог защото винаги казват да го извадят и него. А болките са големи. Бих се радвал да ме насочите към нещо добро. Чух че изобретили някаква нова технология с която има регенерация на зъба ако е със здрав корен

Град
    в света на приключенията ..
    здравей
    задължително трябва да посетиш стоматолог!
    в кой град си?
    отиди на зъболекар в съседния град например..
    успех!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем със зъбите

Цитирай Първоначално написано от trendafil
    Здравейте,

Силно се надявам да ми помогнете.
    Имам проБлем със зъбите - извадиха ми един преди време. А един друг ми се счупи и сега ми е трудно да ям. Не искам да ходя на стоматолог защото винаги казват да го извадят и него. А болките са големи. Бих се радвал да ме насочите към нещо добро. Чух че изобретили някаква нова технология с която има регенерация на зъба ако е със здрав корен
    рентгенова снимка на зъба с център дълбоко в апекса (струва лев-два) => с нея при стоматолог-хирург, който да прецени дали има изобщо смисъл от лечение. ако да => стоматолог-ортопед, който ще ти предложи различни варианти за изграждане на зъба.
    ако стоматолога-хирург прецени, че вече има фокално огнище или дефекта е много голям - зъбът ТРЯБВА да бъде изваден, в противен случай той просто бавно но системно ще те трови. рискуваш да направиш от синузит до ендокардит.
    не отлагай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си