.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Космите по ръцете

хора, имам едно въпросче, повечето ми съученички си махат и космите на ръцете, немога да ги разбера що, то тва сякаш стана като мода! аз досега не съм ги махала, та въпроса ми е дали да почна да ги махам? попринцип не съм няква адската космата, ама ест си имам косъмчета и по ръцете аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници... та вие махате ли си ги? и ако да, с какво? с епилатор ли? ама да не станат после по тъмни и по дебели и тн??? тва са ми въпросчетата и ако може без тъпи изказвания.

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

Като не ти пречат не си ги махай.И не мисля,че е смешно.И аз не си махам космите от ръцете и до сега никой не ми се е смял или ми е казвал нещо.И като почнеш да ги махаш,ще ти станат същите като на краката.

Голям фен
    Аз си ги махам с епилатор понеже имам нужда доста гадни са,но твоите ако са добре не виждам смисъл...
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Аз си ги махам с епилатор понеже имам нужда доста гадни са,но твоите ако са добре не виждам смисъл...
    мхм, и аз не виждам ама... е добре като си ги махнеш после порастват ли по дебели?

Голям фен
    Ами не даже започват да се разреждат,но много зависи от това дали си ги премахнала с корена
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Ами аз си ги махам с епилатор.Не че са ми толкова много,но ме дразнят.И не стават по - тъмни и по - дебели.Даже започват да се разреждат както каза sweet_bubka.

ок, благодаря ви А мене попринцип адски много ме боли като се епилирам, дори и на краката, можете ли да ми предложите някакъв епилатор да си взема, щото може и моя да е скапан и затва да ме боли, или пък някакъв друг начи, с нещо да се мажа ли... и аз незнам, вас не ви ли боли?

Щом мислиш,че нямаш нужда-недей!
    Аз не си ги махам и за сега нямам намерение.Познавам много хора,които си ги махат и досега никой от тях - не ми се е подигравал - за това. Спокойно!Те си преценят за себе си.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    о моля ти се недей прави грешката щом другите го правят дай и аз щом косъмчетата ти не са големи не ги махай-не виждам смисъл да си създаваш още работа по обезкосмяването на още едно място.

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    ок, благодаря ви А мене попринцип адски много ме боли като се епилирам, дори и на краката, можете ли да ми предложите някакъв епилатор да си взема, щото може и моя да е скапан и затва да ме боли, или пък някакъв друг начи, с нещо да се мажа ли... и аз незнам, вас не ви ли боли?
    Ами ако те боли,си вземи охлаждащ гел.Почти нищо не се усеща.Аз лично не ползвам.Пробвала съм,но мен не ме боли така или иначе

Супер фен Аватара на j_adore2
    И аз си ги махам ..Но ходя на козметик,защото от спиларора ми излизат подкожни,а пък за ръцете е много грозно.Попринцип е по-хубаво да си ги махаш,по - естетично е .. Гадно е да видиш лятото хубаво момиче с някви космясали черни ръце
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    И аз си ги махам ..Но ходя на козметик,защото от спиларора ми излизат подкожни,а пък за ръцете е много грозно.Попринцип е по-хубаво да си ги махаш,по - естетично е .. Гадно е да видиш лятото хубаво момиче с някви космясали черни ръце
    "космясали черни ръце" ти ме изкара няква мангалка бе! нали тва казвам по горе че "попринцип не съм няква адската космата,";" аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници."

Цитирай Първоначално написано от HotChickMaggie
    Ами ако те боли,си вземи охлаждащ гел.Почти нищо не се усеща.Аз лично не ползвам.Пробвала съм,но мен не ме боли така или иначе
    какъв е този охлаждащ гел? ще може ли да кажеш повечко, цена мойе..? и снимка да ми пуснеш може....

Според мен не ги махай. Аз мойте не ги закачам и никой нищо не ми е казвал за тях. Не са кой знае колко големи и тъмни. А и през лятото се изрусяват
    Та ако са като мойте по-добре ги зарежи

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    "космясали черни ръце" ти ме изкара няква мангалка бе! нали тва казвам по горе че "попринцип не съм няква адската космата,";" аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници."
    Не говоря конкретно за теб ,ами попринцип :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

ако боли с епилатор си опани кожата и я дръж така докато се епилираш в началото. после самата ръка изтрупва и не се усеща
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз си ги махам с епилатор
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не ги махам , не виждам смисъл , малко са , светли са и са почти незабележими . Защо ми е да си добавя още едно досадно задължение в ежедневието си ? А веднъж почна ли няма спиране после .

Махам ги и ходя на козметик.
    Ако теб не те притесняват не мисля, че е нужно да ги махаш. След като казваш, че не си космата значи няма нужда. Не мисля, че ще ти се подиграват.

мойте са малко но ги махах с епилатор според мен е много по добре като не гледаш някфи косматии ръце .... дори и малко да е ... поне аз не го понасям тфа

оф вече и аз незнам какво да правя някой ми викате да ги махам, другите не.... нз, ще видим

Цитирай Първоначално написано от HotChickMaggie
    какъв е този охлаждащ гел? ще може ли да кажеш повечко, цена мойе..? и снимка да ми пуснеш може....
    искам да разбера за този гел, като си опъвам кожата пак ме боли, на ръцете незнам дали ще боли, ама на краката... плс някой ако знае нещо за гела да каже...

абе ако не са ти много космите на ръцете не ги махай
    аз нямам много ама ги махам щото ме дразнят
    никфи петна няма да ти стават ... поне на мен нищо ми няма
    то си е и до кожа

изобщо не гледай какво правят другите или какво е на мода важното е ти да си решиш не ние да ти казваме .. пак ако решиш да не ги махаш и нещо ти се подиграват значе че тия са някфи глупачки не е нужно всички да са еднакфи всеки да прави едно и също нещо и т.н. ..

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    аз мойте ги махам от почти две години започнах с епилатор обаче впоследствие се обезкосмявам на всякъде с кола маска

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]

Re: Космите по ръцете

ми аз тъй да се каже ги "подстригвам" или "разреждам" не ги махам съвсем не ми стои добре аз съм по-мургавичка и без хич стои зле според мен...а 1фр с по-светла кожа ги маха с крем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си