.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    да, всички момичета, които си обезкосмяваме ръцете сме ултра модерни...

Аз лично го правя, тъй като не се чувствам добре, ако ръцете ми не са епилирани, ако ти обаче не изпитваш вътрешно неудобство, прояви характер и не позволявай да ти се насаждат някакви убеждения.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз ги махам с епилатор.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Аз си ги махам с крем или с епилатор или първо с крем и каквото остане с епилатор. Ами както искаш ако искаш си ги махай ако нямаш много не дей още ако си личат махни ги защото лично според мен е грозничко...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Аз не ги махам, защото са ми последна грижа, честно казано, но мисля в скоро време и тях да премахна. Омръзнаха ми

а какви са тези кремове, които използвате за премахването ?!
    аз това за първи път чувам..
    мисля, като за начало да пробвам с епилатор, но все пак да попитам и за кремовете..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аз не ги махам, защото са ми последна грижа, честно казано, но мисля в скоро време и тях да премахна. Омръзнаха ми

а какви са тези кремове, които използвате за премахването ?!
    аз това за първи път чувам..
    мисля, като за начало да пробвам с епилатор, но все пак да попитам и за кремовете..
    аз имам такъв крем, ама много не ги използвам, щото не е мн ефикасен :Д

Ако ти пречат или ако си личат много ги махни, иначе няма нужда
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    И като почнеш да ги махаш,ще ти станат същите като на краката.
    По-голяма глупост не бях чувала. Поне като не сте информирани, не се изказвайте неподготвени...Махам си ги, защото мисля, че имам нужда (и не са ми станали като на краката, дори намаляват с времето). Махам ги с епилатор, но наистина, ако мислиш, че нямаш нужда, не ги махай само и само да не си различна от другите...
    А за тези кремове...голяма глупост са..поне на мен не ми махат нищо
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

благодаря много за отговорите, ама така и не разбрах за този охлаждащ гел???

Ние да ти кажем дали да си махаш космите? А, ако излезе на мода да си махаме веждите и да ги рисуваме? Аз лично си епилирам ръцете.

^ Ако са ти по-късички и руси зарежи тая работа с епилатора обаче ако са черни и по-дълги по-добре ги махни
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Аз си ги махам с кола маска...
    мм идва лято по добре си ги махни - така ще ти е по конфортно.

Цитирай Първоначално написано от HotChickMaggie
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    ок, благодаря ви А мене попринцип адски много ме боли като се епилирам, дори и на краката, можете ли да ми предложите някакъв епилатор да си взема, щото може и моя да е скапан и затва да ме боли, или пък някакъв друг начи, с нещо да се мажа ли... и аз незнам, вас не ви ли боли?
    Ами ако те боли,си вземи охлаждащ гел.Почти нищо не се усеща.Аз лично не ползвам.Пробвала съм,но мен не ме боли така или иначе
    плс хорааа! никой ли незнае за този охлаждащ гел??????

Супер фен Аватара на Shia
    Само през лятото ги махам.
    Със самобръсначка,чувствам се по конфортно без косми на ръцете.
    Станат ли по-дебели и големи-бръсна ги пак,всичко трябва да се подържа

Лосион за след слънце,ако си вземеш ще ти свърши работа ,като охлаждащ гел.Той се ползва за охлаждане пак,когато си изгорял на слънце ,за да не те боли и да ти се успокои кожата.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Само през лятото ги махам.
    Със самобръсначка,чувствам се по конфортно без косми на ръцете.
    Станат ли по-дебели и големи-бръсна ги пак,всичко трябва да се подържа

Лосион за след слънце,ако си вземеш ще ти свърши работа ,като охлаждащ гел.Той се ползва за охлаждане пак,когато си изгорял на слънце ,за да не те боли и да ти се успокои кожата.
    Махаш си космите на ръцете със самобръсначка
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

То и аз така ама мен ме питат дали съм ги махала,че изглеждали доста добре Ако се чувстваш комфортно с тях си ги дръж,ако не ги махай Въпрос на усещане

Супер фен Аватара на Shia
    Пробвах с деепилатор,но маха част от космите,но не всички.Нямам възможност да си закупя епилатор затова я карам на бръснач .

аз си ги махам с кола маска и е наи-добре според мен
    Shia махаш си ги с самобръсначка ТИ ДА НЕ СИ ЛУДА БЕ МОМИЧЕ???
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    оф ся кат чета тая тема пак размишлявам моите са дълги и са тъмни и най малкото през лятото мога да ги махам..обаче с кола маска не мога сама а нз дали винаги ще има кой да ми ги маха(да помага), с епилатора ме е страх дса не се появят от ония косъмчета дет растат навътре.. подкожните,а депилатор се махат идеално поне моите но пък тря през 3-4 дена и напрао нз..а мн ли се виждат докато трябва да станат достатъчно големи за да се захванат??

Cruel Intentions

Най-добре ти се прицинни дали да си ги махаш.Аз лично си ги махам,защото идва лято и се носят къси ръкави и потници и мисля,че е по-добре без косъмчета.Махам ги с кола маска,но ако искаш може и с епилатор.Все същото е.Космите стават малко по-твърди,но си заслужава.Опитай и си избери начин за премахването им.
    Може и да посърсиш студио където ги махат чрез лазерна или фотоепилация.Аз мислу така да направя,защото е за няколко години и казват,че болката е поносива и ефектът е задоволитемен.Ако ти се дават пари може и така да постъпиш.
    Успех!

Re: Космите по ръцете

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    хора, имам едно въпросче, повечето ми съученички си махат и космите на ръцете, немога да ги разбера що, то тва сякаш стана като мода! аз досега не съм ги махала, та въпроса ми е дали да почна да ги махам? попринцип не съм няква адската космата, ама ест си имам косъмчета и по ръцете аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници... та вие махате ли си ги? и ако да, с какво? с епилатор ли? ама да не станат после по тъмни и по дебели и тн??? тва са ми въпросчетата и ако може без тъпи изказвания.

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!
    Как може да се изсмееш на съученичките си и в следващия момент да се замислиш дали да им подражаваш? Прояви малко характер..

Щом не те дразнят и мислиш, че няма нужда да ги махаш не ги махай..Аз си ги махам, но имам много познати, както и съученички, които не си ги махат и не ми прави впечатление, защото и аз ако имах колкото тях нямаше да ги махна.. Всеки има различно мнение, така че незнам за съученичките ти..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Въпрос на избор е дали ще ги махаш или не.Ако ги махаш най-добре с епилатор или кола маска

Аз си ги махам.А иначе тва,че може някой да ти се смее ми се струва безумно...Споко,никой няма да ти се подиграва.Въпрос на предпочитание.Ти не си длъжна да ги махаш,щото и другите ги махат.

Град
    Варна
    моите са светло кафеникави, но доста дългички ... Наследила съм най-гадния ген на майка ми и незнам защо, но са ми казвали че били интересни ама не ги махам защото после казват че ставали твърди и черни ... А на тебе като не ти пречат няма смисъл да гледаш от съученичките си

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами аз лично мойте си ги махам защото са тъмни и си личат много... Ако са ти по-светлички не ги махай
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си