- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космите по ръцете
да, всички момичета, които си обезкосмяваме ръцете сме ултра модерни...![]()
Аз лично го правя, тъй като не се чувствам добре, ако ръцете ми не са епилирани, ако ти обаче не изпитваш вътрешно неудобство, прояви характер и не позволявай да ти се насаждат някакви убеждения.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз си ги махам с крем или с епилатор или първо с крем и каквото остане с епилатор. Ами както искаш ако искаш си ги махай ако нямаш много не дей още ако си личат махни ги защото лично според мен е грозничко...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз не ги махам, защото са ми последна грижа, честно казано, но мисля в скоро време и тях да премахна. Омръзнаха ми![]()
а какви са тези кремове, които използвате за премахването ?!
аз това за първи път чувам..
мисля, като за начало да пробвам с епилатор, но все пак да попитам и за кремовете..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз имам такъв крем, ама много не ги използвам, щото не е мн ефикасен :ДПървоначално написано от Jumbie483
Ако ти пречат или ако си личат много ги махни, иначе няма нужда![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
По-голяма глупост не бях чувала. Поне като не сте информирани, не се изказвайте неподготвени...Махам си ги, защото мисля, че имам нужда (и не са ми станали като на краката, дори намаляват с времето). Махам ги с епилатор, но наистина, ако мислиш, че нямаш нужда, не ги махай само и само да не си различна от другите...Първоначално написано от lipstik
А за тези кремове...голяма глупост са..поне на мен не ми махат нищо
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
благодаря много за отговорите, ама така и не разбрах за този охлаждащ гел???
Ние да ти кажем дали да си махаш космите?А, ако излезе на мода да си махаме веждите и да ги рисуваме?
Аз лично си епилирам ръцете.
^ Ако са ти по-късички и руси зарежи тая работа с епилатора обаче ако са черни и по-дълги по-добре ги махни
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Аз си ги махам с кола маска...
мм идва лято по добре си ги махни - така ще ти е по конфортно.
плс хорааа! никой ли незнае за този охлаждащ гел??????Първоначално написано от HotChickMaggie
![]()
![]()
![]()
![]()
Само през лятото ги махам.
Със самобръсначка,чувствам се по конфортно без косми на ръцете.
Станат ли по-дебели и големи-бръсна ги пак,всичко трябва да се подържа
Лосион за след слънце,ако си вземеш ще ти свърши работа ,като охлаждащ гел.Той се ползва за охлаждане пак,когато си изгорял на слънце ,за да не те боли и да ти се успокои кожата.
Махаш си космите на ръцете със самобръсначкаПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
То и аз така ама мен ме питат дали съм ги махала,че изглеждали доста добреАко се чувстваш комфортно с тях си ги дръж,ако не ги махай
Въпрос на усещане
![]()
Пробвах с деепилатор,но маха част от космите,но не всички.Нямам възможност да си закупя епилатор затова я карам на бръснач .
аз си ги махам с кола маска и е наи-добре според мен
Shia махаш си ги с самобръсначка![]()
![]()
ТИ ДА НЕ СИ ЛУДА БЕ МОМИЧЕ???
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
оф ся кат чета тая тема пак размишляваммоите са дълги и са тъмни и най малкото през лятото мога да ги махам..обаче с кола маска не мога сама а нз дали винаги ще има кой да ми ги маха(да помага), с епилатора ме е страх дса не се появят от ония косъмчета дет растат навътре.. подкожните,а депилатор се махат идеално поне моите но пък тря през 3-4 дена и напрао нз..а мн ли се виждат докато трябва да станат достатъчно големи за да се захванат??
Cruel Intentions
Най-добре ти се прицинни дали да си ги махаш.Аз лично си ги махам,защото идва лято и се носят къси ръкави и потници и мисля,че е по-добре без косъмчета.Махам ги с кола маска,но ако искаш може и с епилатор.Все същото е.Космите стават малко по-твърди,но си заслужава.Опитай и си избери начин за премахването им.
Може и да посърсиш студио където ги махат чрез лазерна или фотоепилация.Аз мислу така да направя,защото е за няколко години и казват,че болката е поносива и ефектът е задоволитемен.Ако ти се дават пари може и така да постъпиш.
Успех!
Как може да се изсмееш на съученичките си и в следващия момент да се замислиш дали да им подражаваш? Прояви малко характер..Първоначално написано от fluffka1
Щом не те дразнят и мислиш, че няма нужда да ги махаш не ги махай..Аз си ги махам, но имам много познати, както и съученички, които не си ги махат и не ми прави впечатление, защото и аз ако имах колкото тях нямаше да ги махна.. Всеки има различно мнение, така че незнам за съученичките ти..![]()
Въпрос на избор е дали ще ги махаш или не.Ако ги махаш най-добре с епилатор или кола маска![]()
Аз си ги махам.А иначе тва,че може някой да ти се смее ми се струва безумно...Споко,никой няма да ти се подиграва.Въпрос на предпочитание.Ти не си длъжна да ги махаш,щото и другите ги махат.![]()
моите са светло кафеникави, но доста дългички... Наследила съм най-гадния ген на майка ми и незнам защо, но са ми казвали че били интересни
ама не ги махам защото после казват че ставали твърди и черни ... А на тебе като не ти пречат няма смисъл да гледаш от съученичките си
![]()
![]()
Ами аз лично мойте си ги махам защото са тъмни и си личат много... Ако са ти по-светлички не ги махай![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!