- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Космите по ръцете
Аз моите ги махнах преди 1-2 дни.От доста (да не кажа няколко години) време все искам да ги махна,но после се отказвам и сега реших.Никой нищо не ми е казвал за тях,но бяха тъмни и не много къси, така че си личаха.Махнах ги със студена кола маска (защото в магазина нямаше топла), обаче се занимавах ЦЕЛИ 2 ЧАСА.
![]()
Някой беше споменал в тази тема първият път да ги махнеш с кола маска,а после само да ги поддържаш с епилатора.Идеята ми се струва добра,но дали ще се появят подкожни косъмчета?
А ПО ТЕМАТА:
Махни си ги само ако ти искаш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
+1Първоначално написано от Zaharinka
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
попринцип,не е грозно да имаш косми,стига да не са много..пък и всеки избира сам дали да ги маха ,ако много ти пречат ги махай ама ако е само щото и другите го правят недей) аз отскоро ги махам
ако искаш постни снимка на ръката си отблизо да видим дали са много или не, ако сама не може да прецениш. Аз от една година ги махам с епилатор ама вече май с кола маска ще почна защото ми излизат някакви гадни малки пъпчици от епилатора и да се мажа с крем не минава![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ем на неска приятелката ми от даскало ми каза че са ми били гадни.. и на мене ми стана малко гадно... вече сериозно се замислих дали наистина да не си ги махна... въпреки че и майка ми ше почне да мрънка там... може и да пусна някой снимчица, утре по светло..![]()
ами аз също ги махам с епилатор, защото ме дразнят... ако ги бръснеш тогава стават черни и дебели, иначе не наистина се разреждат.![]()
airplanes..
Абе я стига глупости!Еййй, като патки една след друга.Щом не те дразнят няма да ги махаш.Намери кой да слушаш- патките от училище дето са като една и съща девойка.
Аз си ги махам, ама знам, че иначе са много, а и са дълги.Ако имаше опцията да имам като твоите никога не бих се занимавала.А ти...., 'щото другите си ги махали.Ако видиш някоя от тях да се застреля и ти ли ще я последваш?То станало модерно!Айде, давай.
Малко грубо ти го казвам, ама за да се усетиш.Сега си ги харесваш, но я си представи, че после почнат да ти излизат червени петънца, подкожни косъмчета, пъпки..Тогава ще се питаш за какво беше целия тоя зор, при положение, че ръцете ти си изглеждаха добре.Сега, ако на всеки 20-ти мъ правят впечатление ръцете ти, после ще е на всеки 1-ви.
няма проблем, благодаря ти за мнението, просто.. явно се влияя от чуждото мнение, пък и щом приятелка ми го каза... и бтв немога да пусна снимка щото не се вижда нищоПървоначално написано от ivanes
![]()
Ти си преценяваш. Но ако е някакво мъхче, защо да го махаш? Мъхче обаче е сложно понятие. Моето т.нар мъхче по ръцете беше направо страхотия. Аз съм със сравнително тъмна коса и светла кожа и супер си личеше. Недей да си махаш косъмчетата, само заради някакви си фръцли, които уж са поставили някаква мода. Щом не се забелязват не ги махай, защото ще прибавиш още едно досадно нещо в задълженията си. Най-хубаво е с кола маска или епилатор, казаха ти вече. За мен обаче кола маска по ръцете и краката е... пфхах, лигавщина. То бива мързел, ама чак пък да не можеш да побръмчиш малко с епилатора си е вече ...
изрусявам ги![]()
сериозно ли?Първоначално написано от ___mimity___
с кво?
Епилирам ги :P
Една фр каза че ги маже с кислородна вода и исветляват(а бе направо стават русички)...такаче по добре не си играй с епилатора ...![]()
понеже темата е точно за това да питам , как да накарам майка ми да ми разреши да си ипирирам ръцете? вече не издържам ръцете ми са толкова космати че не смея да облека потник или блуза с къс ръкавписна ми вече ще скоча през прозореца най-накрая
просто ако не ми пречеха нищо нямаше да им правя и без тва самочуствието ми е до долу
![]()
Я кажете тюва с кислородната вода как го правите![]()
мхм, и ква е таз вода?Първоначално написано от ivanes
![]()
с епилатор по-добре .. стават по-редки и растат бавноПървоначално написано от magitu1
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе ако са мънички какво ти пречат....стига да не са като моите не виждам проблем да си стоят там.![]()
http://prikachi.com/files/852698G.jpg
Еми как...топиш един памук и се мажеш, чакаш да исъхне и готово...За тези, който не знаят кислородната вода не може по никакъв начин да ви навреди на кожата и я има в всяка аптека...Първоначално написано от ivanes
![]()
ако са малко-не
ако са много-да
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
хора.. за всички: Кислородната вода не помага ! поне на мен нямаше никакъв ефект! незнам за вас ами иначе за изрусяването се продават едни пакетчета с гъста течност те се смесват стойш някаде около 10 минути и после космите са руси.. ама забравих как се казваше това srry
Не ги махам(разбира се ако бяха някаква гора ... щях да ги махна,но за щастие почти нямам)
Аз ги махам с епилатор.
С кола-маска много болии
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.