.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Хорааа, първо много благодаря за мненията, и второ, абе супер много ме боли като се епилираам!!!! крака ръце, навсякъде1 дори на краката като са ми много малко косъмчетата пак много ме боли, под мишниците по се понася, ама там са малко все пак, а и се епилирам често, ама моля ви кажете, има ли няккъв начин да намаля болката???? все едно си стържа кожата, уж епилатора ми е хубав, ама, и аз нз, предложете нещо МОЛЯЯААА!!!

Ами не знам.Единственото, което ми хрумва на момента е лед.Може би ще намали чувсвителността.Имам предвид да потъркаш няколко кубчета и след това да се епилираш.Може да е глупаво, а може и да помогне.Не пречи да опиташ

Re: Космите по ръцете

..........

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    Хорааа, първо много благодаря за мненията, и второ, абе супер много ме боли като се епилираам!!!! крака ръце, навсякъде1 дори на краката като са ми много малко косъмчетата пак много ме боли, под мишниците по се понася, ама там са малко все пак, а и се епилирам често, ама моля ви кажете, има ли няккъв начин да намаля болката???? все едно си стържа кожата, уж епилатора ми е хубав, ама, и аз нз, предложете нещо МОЛЯЯААА!!!
    Пробвай с лед.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен
    една съучиничка си ги маха с някакво кремче , но аз лично имам руси косъмчета поне на ръцете за което мн се радвам и не мисля че трбва да ги махам, с каквото и да е винаги косъма загрубява, а неискам някой като ме хване под ръка да има чувството че е хванал на дядо си брадата.... та идеята ми беше ако не се виждат и не изпитваш нужда да ги махаш недей няма смисъл ако са по тъмни и имаш някакви притеснения може леко да ги изсветлиш има си спец прахчета

не ги махам
    нямам нужда
    имам някакви руси, не се забелязват

Сега ми е интересно да разбера какво си направила по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от ivanes
    Сега ми е интересно да разбера какво си направила по въпроса?
    нищо тва с леда го пробвах, не действа особено

Град
    BurgasS
    Аз ги махам с епилатора но после стават мн по гадни

Моите не ги махам, но имам една приятелка, която е решила да си ги маха със самобръсначка.. колкото и често да го прави и да не се личат само като си допра ръката до нейната и ме дращи

ами аз си ги махам с епилатор. мн отдавна си ги епилирам и съм свикнала.. не стават по-черни и големи,дори напротив :P

da naistina kakuv e tozi ohlajdasht gel ? za ohlajdasht epilator znam no za gel do sega ne sum chyvala (think)

Момиче, не прави тая грешка! На ръцете нито пречат, нито е нехигиенично. Да го направиш само заради модата пък е още по-глупаво! И аз си имам и то не малки и не виждам защо да се притеснявам. А относно другите - f*ck 'em all :P

Цитирай Първоначално написано от Lecktra
    da naistina kakuv e tozi ohlajdasht gel ? za ohlajdasht epilator znam no za gel do sega ne sum chyvala (think)
    да бе хора!!!! защо никой нищо не казва за този гел????

[quote="xcomplicatedx"]
    хора, имам едно въпросче, повечето ми съученички си махат и космите на ръцете, немога да ги разбера що, то тва сякаш стана като мода! аз досега не съм ги махала, та въпроса ми е дали да почна да ги махам? попринцип не съм няква адската космата, ама ест си имам косъмчета и по ръцете аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници... та вие махате ли си ги? и ако да, с какво? с епилатор ли? ама да не станат после по тъмни и по дебели и тн??? тва са ми въпросчетата и ако може без тъпи изказвания.

Такаа..според мен трябва да си ги махаш..о.О от отдавна се махат космите по ръцете..тфа е нормално само хора със старо мислене са назад..от отдавна е прието момичетата да не приличат на маймуни..най-добре е с кола маска..епилатора-боли , а иначе със самобръсначка нещо е по-безболезнено и аз така най-често си ги махам ма стават по-дебели и така..и се някога ще се наложи да си ги махаш..да не искаш да си като маймуна..сега кфо..сички да ти се смеят и да те зяпат..щото е смешно,гадно и противно да си космата..се пак трябва да сме женствени..
    И от кога едни косми по ръцете те правят маймуна???
    Така като съдя по мението ти и без косми, пак си маймуна- в интелектуален смисъл... а и с тая самобръсначка, която използваш си вадя изводи кой е като маймуна.Било остаряло да си със косми по ръцете... А и кога е било прието момиечетата да приличат на маймуни- освен при неандерталците, архантропите, палеонтропите и т.н

[quote="TeenSpirit"]
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    хора, имам едно въпросче, повечето ми съученички си махат и космите на ръцете, немога да ги разбера що, то тва сякаш стана като мода! аз досега не съм ги махала, та въпроса ми е дали да почна да ги махам? попринцип не съм няква адската космата, ама ест си имам косъмчета и по ръцете аз лично не смятам че трябва, ама се притеснявам ся, да не почнат нещо да ми се подиграват, щото времето се стопля вече и почват да се носят тениски, потници... та вие махате ли си ги? и ако да, с какво? с епилатор ли? ама да не станат после по тъмни и по дебели и тн??? тва са ми въпросчетата и ако може без тъпи изказвания.

Такаа..според мен трябва да си ги махаш..о.О от отдавна се махат космите по ръцете..тфа е нормално само хора със старо мислене са назад..от отдавна е прието момичетата да не приличат на маймуни..най-добре е с кола маска..епилатора-боли , а иначе със самобръсначка нещо е по-безболезнено и аз така най-често си ги махам ма стават по-дебели и така..и се някога ще се наложи да си ги махаш..да не искаш да си като маймуна..сега кфо..сички да ти се смеят и да те зяпат..щото е смешно,гадно и противно да си космата..се пак трябва да сме женствени..
    И от кога едни косми по ръцете те правят маймуна???
    Така като съдя по мението ти и без косми, пак си маймуна- в интелектуален смисъл... а и с тая самобръсначка, която използваш си вадя изводи кой е като маймуна.Било остаряло да си със косми по ръцете... А и кога е било прието момиечетата да приличат на маймуни- освен при неандерталците, архантропите, палеонтропите и т.н
    да бе, и аз тва момиче не го разбирам..

Аз си ги махам с кола маска и ефекта е много добър. Доста са оредели и са много по-тънки от първоначално. Лично аз си ги махам, защото ми е некомфортно с тях, а и си харесвам повече ръцете гладки. Смисъл правя го за себе си, а не че тоя и оня ше ми кажат нещо. Та...ако не те притесняват космите и не мислиш, че имаш нужда, тогава недей въпрос на вкус
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си