- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя го!
На 12 съм 6 клас и направо вече не издържам имам нужда от съвет и да споделя с някой
Проблемът е че най - противното и гадно момче което познавам е влюбено в мен мн гадно Значи още от 3 клас разбрах че ме харесва И продължава да го прави и до днес Прави най-различни неща за да го забележа и да бъде интересен пред мен Наскоро ме пита в скайп какво мисля за него и някакви такива неща каза ми че ме харесва и че би искал да сме повече от приятели Но аз твърдо отказах Ние дори не сми приятели Незнам той ми е толкова противен стига ми фактът че го виждам на даскалото всеки ден а и ме харесва
Казах му че не го харесвам нали и че неискам да имам нещо общо с него просто немога да го гледам толкона ми е противен че чак дразни колкото и да му обяснявам той продължава и не ме оставя на мира ужасно е Някои сега ще кажат че си въобазявам но то си му личи (да не казвам винаги но познавам когато някои ме харесва) Имам нужда от съвет да ми кажете как да го разкарам
![]()
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Ми кажи му в прав текс... не се занимавай с мен... нямаш шанс...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бутни го в някой ъгъл и му бий два шамара![]()
Madness is genius.
+ тва е най-правилното според мен ама какато чета може и да не се усвести...Първоначално написано от Hilary_
Кажи му го ясно ,но не бъди брутална, не казвай думи от сорта на "противен си ми" и тн. Просто му кажи няма нищо да стане между нас, нямам чувства към теб.Остави ме намира ако не искаш да те намразя.И поне щом ме харесваш трябва да искаш да съм щастлива а?Ще съм щастлива ако ме оставиш - за това остави ме![]()
Успех!
мерси на вс![]()
![]()
"Мразя го" са тежки думи бре, моме!И аз на твоите години "мразех" един дето ме харесваше, ама година по-късно осъзнах, че в омразата ми съм го харесвала..ама късно.. сетила се мара да се побара... че и за твойта работа тъй си мисля, че май го харесваш, пък избиваш с "мразя го" знам ли ви..?Вашто поколение не е като нашето..вие сте мама си джаса..страшна работа!
Думи на влюбено малко момиченце.Даже е пресилено да се каже влюбено.Прогнозата ми е,че до 3 години ще сте заедно![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не няма такова нещоПървоначално написано от MP
Не ми и приятен защо да съм влюбена в него просто искам да го ракарам че вече на се трае
![]()
Напълно нормално.Дори и да го разкараш някак си,ще започне да ти става мъчно за вниманието,което получаваше от него и ще си смените ролите.Но ще бъде твърде късно...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
щом не разбира от дума не виждам по какъв друг начин можеш да го накараш да не те занимава
Едва ли н има толкова готинр момчета които харесвам и общувам с тях ...Първоначално написано от MP
![]()
Първоначално написано от got2Bthe1
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
в комбинация как говориш за момчето дето си пада по теб ми звучиш като изрусена к * р в а след някоя друга годинаПървоначално написано от true00000girl
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ммхмм.... не съм изрусена ама така си е за кво да се занимавам с него само да ме дразни кат има мн по приятни хораПървоначално написано от kael
проблемът е че не ме оставя но схте говоря с него
![]()
изруси се възможно най бързо моля те
![]()
неискам кестенява съм си добреПървоначално написано от kael
![]()
Айде ма,противен ти бил,такъв ти бил,ти като си на 12 много ли си убава.
За проблема ти,кажи му,че просто не е твой тип и нищо няма да излезне,като е пишлеме,незнам дали ще те разбере,но както и да е.
абе момиче последно на 12 или на 13 си бе
накрая да не излезе че си на 11![]()
На 12 съмПървоначално написано от smileforyou12
![]()
бъдеща изрусена кифла много се извъдиха напоследак ( поне из търново )
Смисъл чак да го мразя не заглавието не е точно така ноне ми е приятен на кои би му харесало няои постоянно да върви след него и до разпитва приятелките ми за мене мн е гадно това незнаете какво е простоПървоначално написано от smileforyou12