- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя го!
4акай 4акай една приятелка ми разправя как 2 тъпи " п*тки" си говорят в рейса
едната:" моя иска да прайм секс ама нз дали даму дам "
другата: " ама муци моля ти се, кви глупости говориш, давай докато не е почнал да ти идва мензиса че презерватива е кофти "
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Купи си барби
dobre we edin chovek postoqnno me zanimava na men ne mi e priqten pitam vi kak da go razkaram i vie mi davate nqkvi bezmisleni otgovori omg![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Добре бе лапета такива отде ги намирате тия форуми в нета? В децката градина ли си споделяте? Утре чакам приятелката ти, която да кажем е на 11 да пише, че не може да играе на криеница с еди кое си момче, щото го харесва...
че какво бе? не виждам нищо лошо в това да си пада по батковци.Ако някоя ми каже че никога не си е мечтала като малка да се целува с някой по-големичак от нея,ще излъже:Д съвсем нормално си е .Сестра ми на 13 тръгна с приятеля и който е с 4г по голям от нея .тя тази година прави 21 до преди 2 месеца бяха све още заедно( и вярвам че отново ще се сдобрят)
аниме принцесата обЪрка темата
Първоначално написано от MP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз на тази възраст не съм мислила за такива неща мислех само за игри и нищо другоама явно днешните 13 годишни момичета не са така
![]()
мацка-но-химе ме опроверга съжелявам не усетих че тая тема се е сляла с другата xD
21 или 12 беше ?
Абе бягай да си учиш уроците... Какво ни занимаваш тука с твоите простотийй.......
А колкото до темата кажи му че не искаш да имаш нищо общо с него обясни му и толкова... Не виждам ние с какво друго можем да ти помогнем.......![]()
да ти имах проблема![]()
I can't stop myself from loving you <3
аз ти гарантирам, че ако спре да ти обръща внимание, ще се издразниш супер яко и ще почнеш ти да го гониш!![]()
иначе...отбягвай го. все ще се откаже някога. но тогава... ^
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е мрази го
то така е най-лесно
за какво да си напънеш мозъка
като можеш просто да го мразиш...
МРАЗИШ ГО????
БОРЯНО , БОРЯНКЕ КЪДЕ СА ТВОИТЕ ОБНОСКИ ????
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
тфа си е некфа децка история ... кажи не те харесвам ако искаш бихме могли да бъдем само приятели ... не некфи селски истории от сорта "мраза та противен си ми и т.н. " вие сте деца ... нормално е да се харесвате ... така и ти некой ще харесаш ии не знам колко добре ще ти е да ти вика че те мрази ;]
тфа си е некфа децка история ... кажи не те харесвам ако искаш бихме могли да бъдем само приятели ... не некфи селски истории от сорта "мраза та противен си ми и т.н. " вие сте деца ... нормално е да се харесвате ... така и ти некой ще харесаш ии не знам колко добре ще ти е да ти вика че те мрази ;] постави се и на негово място ;]