.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Подарък

Подарък

Приятелката ми има рожден ден утре и много се чудих, какво да и подаря.Първо мислих плюшка, след това нещо сребърно, но размислих.Исках да е нещо различно, оригинално и правено от мен.И ми хрумна за онези дървени стълбове, будистките дет.Направих и подобно, но на него пише: "Вярвай в слънцето, дори когато не блести.Вярвай в любовта, дори когато не те озарява...Изживей живота си, сякаш всяко нещо е чудо...Винаги бъди вярна на себе си! С обич (мойто име)" Лакирах го стана гладко, готино, на мен ми харесва.Въпросът е, тя как ще го приеме.Дали ще се зарадва...или ще си помисли, че е пестене на пари и такива глупости.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Харесва ми като идея.Дано и на нея й хареса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еее глупости защо да е пестене на пари...аз най - много обичам такива подаръци а и аз самата се занимавам с така нареченото "от нищо - нещо" ... така че и го подари сигурна съм, че ще и хареса...а и ако може снимка да качиш да го видя...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами това е супер подарък тъй като явно си го правил с голямо желание и е от сърце.Много ясно че ще се зарадва,поне аз на нейно място бих се зарадвала повече токолкото ако ми подарят някаква плюшвна играчка...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

hottie
    Guest
    Няма как да не се зарадва на токова старание ! Мен би ме зарадвало много повече отколкото и диамант ! Бъди смел и не се шашкай

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Зависи от момичето , ти си я познаваш , ти сам трябва да прецениш Лично аз много , наистина много бих се зарадвала на нещо такова , това е адски мило

точно това са подаръците, които повечето момичета обичат : )) .. ии да качи снимка да го видиме :P ии да кажеш как е реагирала ей

на мене би ми харесало .. готино си го измислил .. оригинално ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си