.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Мошеници по телефона

така правя тая тема защото не искам на никой никога да му се случва това което преживях преди половин час. значи звъни се на домашния а аз си играя най- спокойно симс на компа. вдигам телефона и няква ревяща жена ми казва: стана нещо ужасно. аз: кой е? тя(през сълзи): аз съм. аз: бабо ти ли си? тя: аз съм, аз съм. слушай, ние катастрофирахме. счупено ми е ченето. аз: ама как сте? тя: слушай сега. обади се на тоя телефон (и ми диктува някъв телефон мръсната кучка) и търси майор гайдарски. аз: ама дядо добре ли е? тя: при катастрофата блъснахме едно детенце и питай как е, ние сме добре, в районното сме.
    аз звъня на тоя педераст. обяснявам му за какво се обаждам и тоя вика: да, да, катастрофата. аз: казаха ми да питам как е блъснатото дете (а през цялото тва време аз съм на ръба на неква нервна криза и вече умирам от ужас. ама не се сещам да се обадя на който и да било и да питам дали е така (повярвайте ми ако бяхте толкова паникьосващи се като мен, и вие щяхте да повярвате.)) и тоя гей сменя темата и вика: то те са пресекли с кола неправилно на червен светофар. аз: ама добре ли е детето? и тоя вика: детето почина. и аз вече изпаднах в некъв рев и се обаждам на баба ми (другата и и казвам така и така ела си вкъщи и некви такива, станало е нещо с баба и дядо сериозно) и тоя почва: казах на прокурора (сега като го повтарям не виждам как толко бързо е стигнало до прокурора ама тогава изпаднах в невиждана паника) че с дядо ти сме братовчеди и че трябва да ни измъкне. иска да им даде 6 години затвор и да платят 100 000 лева, обаче ше можем да ги измъкнем ако сега го подкупим и трябва бързо да действаме. какви пари имаш в себе си? и аз викам: ама как ще имам аз съм непълнолетна ! и тоя: е добре нямаш ли в банка или нещо. да знаеш има ДНКа на детето по колата и ше ги хванат (а представете си за кво животно става въпрос, щом като разбра че съм малка и продължава да говори лайнотии а аз рева неистово) и некъв продължава да говори как трябвало да дадем пари и как на никого да не казвам. обаче в следващия момент ми звънна баба ми и ми каза че нищо не се е случило и да затворя. аз затворих и после оная курвата дето се представяше за другата ми баба ми звъни пак и няква ревяща ми говори (беше точно като някъв хорър филм, направо си изкарах акъла) ама пак й затворих.
    честно ви казвам тва беше най ужасното нещо което ми се беше случвало някога. имах чувството че всеки момент ще получа некъв удар. затва когато и да ви се обадят и ви кажат че нещо се е случило на ваш близък, не вярвайте, защото са некви скапани педерасти, които лъжат, искат пари и само ви изкарват ангелите.
    ay caramba

Съжалявам,но на твое място,след като разбрах истината,така щях да ги напсувам,че нервната ми криза ще отиде при тях.
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

о напсувах ги много
    но все пак беше супер стресиращо
    ay caramba

Град
    в света на приключенията ..
    леле... съжелявам много това сигурно е голям стрес .....
    ужас
    да не му се случва на човек ...

Град
    Е там...

Re: Мошеници по телефона

Цитирай Първоначално написано от cookie_power
    така правя тая тема защото не искам на никой никога да му се случва това което преживях преди половин час. значи звъни се на домашния а аз си играя най- спокойно симс на компа. вдигам телефона и няква ревяща жена ми казва: стана нещо ужасно. аз: кой е? тя(през сълзи): аз съм. аз: бабо ти ли си? тя: аз съм, аз съм. слушай, ние катастрофирахме. счупено ми е ченето. аз: ама как сте? тя: слушай сега. обади се на тоя телефон (и ми диктува някъв телефон мръсната кучка) и търси майор гайдарски. аз: ама дядо добре ли е? тя: при катастрофата блъснахме едно детенце и питай как е, ние сме добре, в районното сме.
    аз звъня на тоя гей. обяснявам му за какво се обаждам и тоя вика: да, да, катастрофата. аз: казаха ми да питам как е блъснатото дете (а през цялото тва време аз съм на ръба на неква нервна криза и вече умирам от ужас. ама не се сещам да се обадя на който и да било и да питам дали е така (повярвайте ми ако бяхте толкова паникьосващи се като мен, и вие щяхте да повярвате.)) и тоя гей сменя темата и вика: то те са пресекли с кола неправилно на червен светофар. аз: ама добре ли е детето? и тоя вика: детето почина. и аз вече изпаднах в некъв рев и се обаждам на баба ми (другата и и казвам така и така ела си вкъщи и некви такива, станало е нещо с баба и дядо сериозно) и тоя почва: казах на прокурора (сега като го повтарям не виждам как толко бързо е стигнало до прокурора ама тогава изпаднах в невиждана паника) че с дядо ти сме братовчеди и че трябва да ни измъкне. иска да им даде 6 години затвор и да платят 100 000 лева, обаче ше можем да ги измъкнем ако сега го подкупим и трябва бързо да действаме. какви пари имаш в себе си? и аз викам: ама как ще имам аз съм непълнолетна ! и тоя: е добре нямаш ли в банка или нещо. да знаеш има ДНКа на детето по колата и ше ги хванат (а представете си за кво животно става въпрос, щом като разбра че съм малка и продължава да говори лайнотии а аз рева неистово) и некъв продължава да говори как трябвало да дадем пари и как на никого да не казвам. обаче в следващия момент ми звънна баба ми и ми каза че нищо не се е случило и да затворя. аз затворих и после оная курвата дето се представяше за другата ми баба ми звъни пак и няква ревяща ми говори (беше точно като някъв хорър филм, направо си изкарах акъла) ама пак й затворих.
    честно ви казвам тва беше най ужасното нещо което ми се беше случвало някога. имах чувството че всеки момент ще получа некъв удар. затва когато и да ви се обадят и ви кажат че нещо се е случило на ваш близък, не вярвайте, защото са некви скапани педерасти, които лъжат, искат пари и само ви изкарват ангелите.
    ха-ха след 5-тия ред спрях да чета
    ма некъф такъв се опитал да дрънка дядо ми за 5000-6000 кинта уш съм блъснал некъв и са щяли да ме убият
    и дядо ми си играл с тях 2-3 часа
    а от сичкото на горе онея се вързали и дошли в моя кв
    и после яли яко бой....

кви са жалки.... не оцелиха че дори не съм в България

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Случвало се е и на майка ми...напсувала ги е. И на мен да ми се обадят и аз така ще направя...не знам какво очакват. Хората вярно, че се връзват, паникъосват се (нормално), но все пак е логично, че ще се досетиш по някое време - ще се обадиш на уж пострадалия, за да си сигурен как седят нещата...
    Лошото е, че така, както се гаврят с хората, ще попаднат на някой възрастен човек, със слабо сърце примерно...То и на здрав човек можеш да му докараш инфаркт. Но вече се изтъркаха...щом 11 - годишния ми братовчед не е потрепнал, ами им е казал да си гледат работата, смятай. Но да не се случва наистина, защото за момент наистина въобще не можеш да мислиш...

Едит: Ако попаднете в такава сутуация, питайте за име !! Ако не ви кажат или кажат грешно, прокълнете ги тях и родата им до 9-то коляно и затворете. :Д

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от clever
    леле... съжелявам много това сигурно е голям стрес .....
    ужас
    да не му се случва на човек ...
    +

Оф знам ги тея
    Преди време един се обади на майка ми (добре, че цялото семейство беше вкъщи) и ревейки и вика, че е станало нещо много лошо.. И тя майка ми го пита кой е и той вика: Аз съм, сина ти !
    Майка ми веднага затвори..
    На мен не ми се е случвало, сигурно защото аз телефон не вдигам, но това е друг въпрос.

А теб наистина е гадно, че са те изплашили така.
    Друг път ако се обадят им затвори и се обади на човека за когото са се представили за да се увериш, че всичко е наред.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И у нас звъняха някви подобни. Диктуваха и те някакъв номер, на който да се свържем с някой, който ще помогне и баща ми се усети веднага и се обади в полицията, каза им номера, а те просто казаха да не вдигаме..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на mynichka
    Оф същото се беше случило на бабата на братовчедка ми..ама тя толкова се панирала, че взела всичките пари, които имала и тръгнала да ги носи на някакви спирка и трябало да ги затиска с камъни ...абе добре, че бащата на братовчедка ми се усетил на време и отишъл да я прибере. Но наистина в първия момент като чуеш блъснато дете, трябват пари ..и
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На едната ми баба й званял такъв. Той й казвал "познай кой е", ама баба ми са усетила и му казала "кажи кой си де" и той пак "познай кой е, де", ама баба ми пак "кажи кой си де" и оня й казал "свирки прайш ли" и затворил. Баба ми после много се смя.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    На едната ми баба й званял такъв. Той й казвал "познай кой е", ама баба ми са усетила и му казала "кажи кой си де" и той пак "познай кой е, де", ама баба ми пак "кажи кой си де" и оня й казал "свирки прайш ли" и затворил. Баба ми после много се смя.
    Изорд
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Голям фен Аватара на Vincitore
    ОООО знам ги тея ве ... даже е същия там майор.. скоро звъняха на леля ми и тя по същия начин се паникиосала ,добре че после разбрала че децата са и добре.Иначе и на нея са и продиктували някакъв номер,на когото да се обади,обаче тя се е усетила и се обадила на полицията и им го е продиктувала и те казали че имат вече сформирани отряди за тея идиоти На майка ми също званяха,обаче и казаха че бил сина и а тя син няма Просто ако на някого му се обадят преди да прави каквото и да е било трябва да се обади на "жертвата " : ))

не им се връзвайте. вече са банални...

Мега фен Аватара на teenems
    тея са ужаснии ,ейй няма да се спрат тцтц
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Нищо ново , от доста време вече се говори за такива телефонни измами . Би трябвало да си се сетил/а , но все пак под стрес всеки понякога , не може да осъзнае и прости неща .

Нямаме домашен телефон,но ако имахме и някой ми бе звъннал,и ми бе казал,че с мой близък се е случило нещо ужасно и има,и други пострадали,последното нещо,за което щях да се сетя,е че е телефонна измама.В такива моменти се шокираш,панираш,изтръпваш и изобщо не мислиш логично,което е напълно нормално.

Знам ги тея и на майка ми се е случвало...тя като им се развика хубаво ги подреди а аз ги напсувах.Обаче леля ми им се върза един път и за малко да плати сумати пари.
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И на мен ми се случи преди време и веднага загрях ;д
    Аз-Да?
    Той-от полицията се обаждам.Има ли шофьори у вас?
    Аз-Има,баща ми.....
    Той-ахам,Г-ЖО той е катастрофирал (даже някъф се прай на баща ми ;д)
    Аз-първо не съм г-жо...второ ако мислиш,че ти вярвам си адски зле..
    Той затвори..
    Тъкмо почнахме да си говорим

Оф тези са пълни идиоти! 2 пъти са се обаждали, но не съм вдигала аз

Град
    Near To Hell
    оо случвало ми се е дори да са ми на вратата и да звънят ама не им се вързах
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си