така правя тая тема защото не искам на никой никога да му се случва това което преживях преди половин час. значи звъни се на домашния а аз си играя най- спокойно симс на компа. вдигам телефона и няква ревяща жена ми казва: стана нещо ужасно. аз: кой е? тя(през сълзи): аз съм. аз: бабо ти ли си? тя: аз съм, аз съм. слушай, ние катастрофирахме. счупено ми е ченето. аз: ама как сте? тя: слушай сега. обади се на тоя телефон (и ми диктува някъв телефон мръсната кучка) и търси майор гайдарски. аз: ама дядо добре ли е? тя: при катастрофата блъснахме едно детенце и питай как е, ние сме добре, в районното сме.
аз звъня на тоя педераст. обяснявам му за какво се обаждам и тоя вика: да, да, катастрофата. аз: казаха ми да питам как е блъснатото дете (а през цялото тва време аз съм на ръба на неква нервна криза и вече умирам от ужас. ама не се сещам да се обадя на който и да било и да питам дали е така (повярвайте ми ако бяхте толкова паникьосващи се като мен, и вие щяхте да повярвате.)) и тоя гей сменя темата и вика: то те са пресекли с кола неправилно на червен светофар. аз: ама добре ли е детето? и тоя вика: детето почина. и аз вече изпаднах в некъв рев и се обаждам на баба ми (другата и и казвам така и така ела си вкъщи и некви такива, станало е нещо с баба и дядо сериозно) и тоя почва: казах на прокурора (сега като го повтарям не виждам как толко бързо е стигнало до прокурора ама тогава изпаднах в невиждана паника) че с дядо ти сме братовчеди и че трябва да ни измъкне. иска да им даде 6 години затвор и да платят 100 000 лева, обаче ше можем да ги измъкнем ако сега го подкупим и трябва бързо да действаме. какви пари имаш в себе си? и аз викам: ама как ще имам аз съм непълнолетна ! и тоя: е добре нямаш ли в банка или нещо. да знаеш има ДНКа на детето по колата и ше ги хванат (а представете си за кво животно става въпрос, щом като разбра че съм малка и продължава да говори лайнотии а аз рева неистово) и некъв продължава да говори как трябвало да дадем пари и как на никого да не казвам. обаче в следващия момент ми звънна баба ми и ми каза че нищо не се е случило и да затворя. аз затворих и после оная курвата дето се представяше за другата ми баба ми звъни пак и няква ревяща ми говори (беше точно като някъв хорър филм, направо си изкарах акъла) ама пак й затворих.
честно ви казвам тва беше най ужасното нещо което ми се беше случвало някога. имах чувството че всеки момент ще получа некъв удар. затва когато и да ви се обадят и ви кажат че нещо се е случило на ваш близък, не вярвайте, защото са некви скапани педерасти, които лъжат, искат пари и само ви изкарват ангелите.