.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Последствията от любовта! Съвет.

Здравейте!
    Това е моята история за първата ми любов и последствията от нея.

Всичко започна много отдавна. Тогава бях съвсем мъничка и се чудех какво пък толкова е любовта, че влюбените във филмите немогат да живеят един без друг. Но ето че и аз съвсем рано срещах любовта. Бях прекарала 3 години с това момче в постоянни караници и обиди. Ненавиждах го! За жалост както казват хората „Една крачка те дели от омразата към любовта” - започнах да го харесвам, но не беше само това. След години осъзнах че не само съм го харесвала , но и го обичам! Опитахме се да „ходим”. Два пъти ми предлага, но не се получаваше. Две години сълзи за 2 седмици щастие. Така на два периода, които бяха ужасни за мен. И все още не мога да осъзная къде са били грешките ни. Просто не сме били един за друг.
    Още го обичам и не мога да го забравя, макар че той е влюбен в друга и те са щастливи.
    Не мога да престана да мисля за това момче и не мога да спра да се измъчвам. За съжаление след тази невъзможна по незнайни причини любов, аз се затворих в себе си. Не мога да харесвам. Не съм ходила с момче от година, въпреки че има кандидати. Просто не се чуствам готова, страх ме е! Искам да обичам пак, не искам от късотрайните връзки на моите връстници, защото ми е дошло до гуша от тях . Трябва ми помощ! Немога сама да си помогна! Искам съвет, но такъв сигурно неможе никой да ми даде.

Благодаря, че прочетохте моята историйка!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амм опитай се да опознаеш твоите кандидати.... може сред тях да има сериозни момчета... Не се връщай в миналото!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Последствията от любовта! Съвет.

Цитирай Първоначално написано от nothingSpecials
    не мога да спра да се измъчвам. Просто не се чуствам готова, страх ме е!
    Измъчваш се заради какво? Страх те е и не си готова за връзка, не защото не можеш отново да харесаш или пък, защото не искаш отново да обичаш, а защото те е страх някой да не те нарани. Твърде дълго си страдала и си била сама - мисля че е време да отвориш нова страница в живота си, както казаха по-горе престани да се връщаш в миналото Дай шанс на тези твои "кандидати", опознай ги, току виж някой може да ти допадне Успех
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Твоята история много прилича на моята .. виж я "дълга темичка" просто му теглиш една българска и .. :]

1-о той оби4а друга
    2-о дори да иска теб вашата връзка е невъзможна
    3-о ти си невероятно моми4е което заслужава да бъде щастливо затова се огледай наоколо-сигурна съм 4е има някое мом4е което да те привле4е с нещо
    4-о не живей нито с миналото нито с бъдещето,живей в настоящето защото само то ти принадлежи
    Тези при4ини биха били напълно достатъ4ни за мен за да забравя въпросния 4овек.Осъзнай се малко-иска се и воля,не само желание за да забравиш някого
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Габрово
    Това, че веднъж не се е получило не означава, че и с другите ще е така. Не бива да се затваряш за любовта. Опитай се да погледнеш на кандидатите ти не като на "заплаха" , а като на възможност отново да намериш щастието....Може пък именно един от тях да е този, който ще ти помогне да продължиш напред.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    София
    Първо, да продължи да живееш. Да живееш наистина, да усетиш топлината на слънцето, режещия студ на вятъра, вкусовете, ароматите, цветовете. Да, любовта си е тръгнала, но животът продължава.
    Приятелите - малко или много си ги загърбила, погледни ги, приеми ги, покажи им че още значат много за теб - те едва ли ще ви отхвърлят. Същото се отнася и за близките ти, отдели малко повече време за тях.
    Отдели време и за себе си - смени си прическата или гардероба, научи нещо, което дълго си отлагала, да направите нещо, за което винаги си мечтали? Направи го за себе си.
    Не си се хвърлила с главата напред в нова връзка - добре е , че си отделила време за емоционална почивка. Изчакай, твоето време ще дойде, ще се появи твоята нова любов. Тогава просто я вземи и бъди щастлива

Голям фен Аватара на Aicken
    и на каква възраст са твоите връстници ?
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Това, че веднъж не се е получило не означава, че и с другите ще е така. Не бива да се затваряш за любовта. Опитай се да погледнеш на кандидатите ти не като на "заплаха" , а като на възможност отново да намериш щастието....Може пък именно един от тях да е този, който ще ти помогне да продължиш напред.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодаря на всички! На 16 са връсниците ми :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си