Здравейте. От миналото лято си махам космите на подмишниците с пинсета. Не съм ги махала преди това, защото нямах, не ме мислете за някакъв орангутан. Веднага щом израснаха някакви, ги махнах. Обаче има един проблем. Доста голям. Като ги махах за пръв път, ми се появиха ужасни червени пъпчици и разни подобни. Оттогава насам НИКОГА не са изчезвали. Винаги ходя с почистени подмишници, обаче ме е срам да си вдигам много-много ръцете, защото подмишниците ми въобще не са гладки. Някаква грапава повърхност, пъпки, etc. Кожата ми е супер чувствителна, може и заради това да е, и все пак аз искам да направя нещо по въпроса, омръзна ми да ходя така.
Другият голям проблем е триъгълникът. Там се бръсна от няколко месеца насам, преди махах една част с пинсета. В началото се бръснех всеки ден, после на два дена, сега вече на три-четири, защото разбрах, че не е много хубаво да се бръсна толкова често. Имам същия проблем като с подмишниците. Червеноо, пъпки, грапаво, с една дума – УЖАС! Плюс това, всеки път, като изляза от банята и съм се избръснала, виждам, че от бая места тече кръв. Не, не се режа, просто ми се разранява кожата.
Дайте някакви идеи, омръзна ми.