.

Виж резултатите на анкетата: по колко пъти се къпете?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по един (вечер)

58 67,44%
  • по един (сутрин)

11 12,79%
  • по два (сутрин и вечер)

14 16,28%
  • повече от два

3 3,49%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

по колко пъти на ден се къпете?

темата е съвсем сериозна.след открит спор в друга тема с Mihailova реших просто да пусна анкета,защото тя се възмущава как хората може да се къпят само вечер,а не и сутрин след ставане.
    п.п.става въпрос когато не е адска жега или не сте в период(при нормални обстоятелства)

Град
    Варна
    Има ли смисъл да казвам за какво съм гласувала?
    Няма значение далие жега или сте в "обстоятелства".. Къпането по два пъти на ден поне е задължително. И то е минимално два пъти.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Wonderland
    сутрин и вечер и аз. (без косата)

Пф, къпя се два пъти дневно, защото имам проблеми с кожата на гърба и се мажа с няк'ви лосиони и антибиотици, а това трябва да е на чиста кожа и вечер... иначе взимам душ и сутрин, освен ако не съм на урок...
    Не е задължително според мен.. аз иначе си взимах веднъж дневно, не е кой знае к'ва разликата.. но са свикнах с два пъти на ден душ и май така ще си остане.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

2 пъти поне

Супер фен
    оо...вече виждам как върви на зле....
    Сега ще стане бойно поле и тая тема... ама карай.
    Голям спор,голямо нещо...
    къпане,та къпане...
    Просто се къпете,колкото ви е приятно и не смърдете...кво повече бе хора!

Така тука едва ли не като се къпен сутрин и веч ако не и по повечче тряа да се срамуваме моля ви недейте така ще ме есрам даизляза от нас щото се къпя по повече .. Не ви е добре на вас Най малко сутрин и вечер трая са къпе човек ..

Супер фен Аватара на girl91
    Колко подобни теми ще има.. Кой когато и по колкото пъти иска да се къпе...

Оффф ,, Къпане ? Не се къпя всеки ден по 2 пъти!
    Мия се - тялото без косата .. Поне 1 задължително !
    Не мисля , че някой може да каже , ако не се миеш поне 2 пъти на ден - минимум си мръсен ,, Това са глупави мнения , кой колкото иска толкова пъти ще се 'къпе' ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    аз лично се къпя по веднъж на ден ... това е мания да се къпеш по сто пъти .. не значи че като се искъпеш един път си мръсен .. ии темата е тъпа .. нз не искам да засегна авторката ... ама това са неща които не би трябвало да подлежат на коментар .. който когато си иска да се къпе ....

Михайлова, ТЪПА СИ! Не можеш да казваш кой по колко пъти на ден да се къпе. Бах та в злето, бре. На нея може и да ѝ стига по един път, има хора, които не се потят чак толкова много. Няма натоварващ режим => един път на ден ѝ стига. Аз, ако се мажех с тая гад, свинската мас, не по два, ами по пет пъти щях да се къпя на ден. Излиза, че ти си нехигиеничната. :P Ай, сиктир.
    Всяка вечер се къпя, нямам време за по-често.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Михайлова, ТЪПА СИ! Не можеш да казваш кой по колко пъти на ден да се къпе. Бах та в злето, бре. На нея може и да ѝ стига по един път, има хора, които не се потят чак толкова много. Няма натоварващ режим => един път на ден ѝ стига. Аз, ако се мажех с тая гад, свинската мас, не по два, ами по пет пъти щях да се къпя на ден. Излиза, че ти си нехигиеничната. :P Ай, сиктир.
    Всяка вечер се къпя, нямам време за по-често.
    Внимавай малко как ми говориш, нито си ми на акъла, нито на мозъка, пък най-малко си ми на къпането. Аз колкото пъти се къпя ти толкова в банята дали влизаш на седмица идея си нямам. И само като се потите или мажете с нещо ли се къпете ? Ама направо защо го правите. Дайте да създадем тема за или против къпането. Вече знам кое ще надделява. И между другото много е забавно как се впрягате за пост във форум Много е забавно, не знам .. може би проблема е в чакрите ви
    Envoi moi ! ;]

Аз през два дни се къпя + косата, а иначе всеки ден само тялото и то вечер.. Това е през зимата..
    А лятото тялото всеки ден сутрин и вечер (а понякога и през деня, ако е много топло), а косата през три дни, защото много се изтощава при честото миене и става като слама

пп: Mihailova забелязах и в друга тема, че имаш малко по-изкривени представи за всичко..
    но защо просто не спреш да си налагаш мнението и да мислиш, че все ти си права ?!
    за себе си, може и така да е, но не и за всички..
    къпи се колкото си искаш.. дори не излизай от банята, ако това те кефи, но това, че другите хора не прекарват 50% от времето си в банята, не означава, че правят нещо лошо..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    V.Tyrnovo
    С вашите откачени мнения хората ще си помислят че са нечистоплътни. Къпя се веднъж дневно. А през лятото по честичко. Колкото пъти изляза толкова се къпя А иначе тва че се къпя веднъж дневно не значи че съм мръсна камо ли пък че мириша.. така че на момичето което спори че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по два пъти на ден и дори напада другите ще й кажа да помисли защо се къпи толкова често.. не чух причина... може би просто тя има такава нужда.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    в света на приключенията ..
    по 1 -вечер
    а понякога 2 или 3/много рядко 3/
    няколко пъти ми се е случвало 4 или 5... абе общо взето 1 път си взимам душче

Мдам начи първо по темата къпя се веднъж дневно.Вечер.Някой ден може и да пропусна,зависи.Както и да е,всеки е различен и всеки си преценява какво и как да прави.
    А по това със "ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО КЪПАНЕ ПОНЕ ДВА ПЪТИ ДНЕВНО" беше найстина доста тъпо.Тук всеки изказва мнение,а не налага мнение.По твойта логика ние половината сме баси нечистоплътните същества.

Град
    DreamLand =)
    всяка вечер - душ а през 1 ден - с косата
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    веднъж седмично

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Само лятото на реката
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Казанлък
    ^ Брутална си !
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    [quote="Mihailova"]
    нито си ми на акъла, нито на мозъка, пък най-малко си ми на къпането./quote]

по темата :един път вечер или следобяд като си дойда,ако съм 2ра смяна 2 пъти ама 1ва нямам време
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Само лятото на реката
    много, бе! аз зимата я изляза да се отъркалям в снега, я не. според зависи.

Mihailova, опитваш се да се да налагаш мнението си и се правиш на компетентна по всички въпроси, а не си. не е зле да се научиш да гледаш обективно на нещата. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Къпя се всяка сутрин.
    Понякога се къпя и по-късно отново.
    А лятото и след някакви дейности по-специфични се събират и по 3-4-5 къпания на ден.

Но всяка сутрин задължително.

Ем то тъй като е тръгнало предлагам се къпем само по великден криза е ... осъзнайте са малко как като са намацата вечер с тая мас и после като си легнете и няма се изкъпете който ми каже че свинската мас не мирише просто нз...мирише и то ужасно не че нещо ... ИИ за Mihailova била си налага мнението осъзнайте са малко бе хора целия форум е пълен с "компетентни" ...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Когато нямам никакво време- вечер. Ако вече съм по-свободна- 2-3 пъти на ден.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си