- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ОПЛОДЯВА ЕДНО МОМИЧЕ!?
с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...
и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С
Яйцеклетката се оплодява веднага (ако се получи) сперматозоидите издържат от полувин час до 2 дни живи само един стига дотам обаче и тои веднага, само че теста ти го показва след седмица. Направи си пак тест. Дано да е 1 черта :С
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
ако този път не си и продължите да имате " вечер без презерватив и.."Първоначално написано от sexdrugsrocknroll
- само въпрос на време е кога няма да имаш този късмет!
Може да бъде заплодена веднага,още като свърши секса.![]()
някой хора говорят само колкото да не заспят.има някаква вероярност макар и минимална. а тесет се прави 14 дена след половият акт т.е. 2 седмици иначе не отчита. като минат тези 14 дена тогава си го направи и ще разбереш верния резултат.
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Толкова живеят във вода. В женския организъм живеят до 4 дни.Първоначално написано от FallOutGirl
Don't tell me what I can or can't do !
Вземи лепни един кондом вместо да си преебаваш животчето? А? Пък и още си младо...струва ми се доста тъпо...
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.
сперматозоида живее до 3 дни.. (смисъл до 3 дни е годен да оплоди яйцеклеТка)и шуър чека отчита правилно след 7 дни