.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ОПЛОДЯВА ЕДНО МОМИЧЕ!?

с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
    всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    питай леля ти гошо!
    <N>

Яйцеклетката се оплодява веднага (ако се получи) сперматозоидите издържат от полувин час до 2 дни живи само един стига дотам обаче и тои веднага, само че теста ти го показва след седмица. Направи си пак тест. Дано да е 1 черта :С
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Дишай,бе,не си бременна! Колко теми ще пускаш?

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ОПЛОДЯВА ЕДНО МОМИЧЕ!?

Цитирай Първоначално написано от sexdrugsrocknroll
    с моя приятел ... отвреме навреме сме без презерватив.. той НЕ се празни в мен .. но както той каза има междувременнен секрет .. и се чуда ,, от това вероятно може да се забременее.. нали?
    всеки месец имаме такива страхове, но после ми идва...

и аз си направих тест 2 дни след въпросната вечер след последния ми цикъл в която имахме вечер без презерватив и.. тестът каза че НЕ СЪМ БРЕМЕННА.. но също беше казано да се направи 14дни след УЖ забременяването.. тъъ .. искам да питам.. за колко време се оплодява една яйцеклетка .. и щом теста ми каза че не съм бременна ,това вярно ли е .. или просто съм го направила твърде рано и може да съм оплодена в момента.. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !! ВАЖНО Е :С:С:С
    ако този път не си и продължите да имате " вечер без презерватив и.."
    - само въпрос на време е кога няма да имаш този късмет!

Супер фен
    Може да бъде заплодена веднага,още като свърши секса.

Голям фен
    някой хора говорят само колкото да не заспят.има някаква вероярност макар и минимална. а тесет се прави 14 дена след половият акт т.е. 2 седмици иначе не отчита. като минат тези 14 дена тогава си го направи и ще разбереш верния резултат.
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FallOutGirl
    Яйцеклетката се оплодява веднага (ако се получи) сперматозоидите издържат от полувин час до 2 дни живи само един стига дотам обаче и тои веднага, само че теста ти го показва след седмица. Направи си пак тест. Дано да е 1 черта :С
    Толкова живеят във вода. В женския организъм живеят до 4 дни.
    Don't tell me what I can or can't do !

Вземи лепни един кондом вместо да си преебаваш животчето? А? Пък и още си младо...струва ми се доста тъпо...
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    сперматозоида живее до 3 дни.. (смисъл до 3 дни е годен да оплоди яйцеклеТка)и шуър чека отчита правилно след 7 дни

Мега фен Аватара на EarthShaker
    опложда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си