- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса...
Разбрах, че от междинния секрет, който изпуска момчето също може да се забременее! Така че искам да ви попитам има ли вероятност някой да забременее по този начин, но при условие, че въпросното момче, не е прониквало в момичето, а само са се натискали, докато са били с белио?? А и каква е вероятността някое момиче да забременее и после да дойда, но бремеността да си е факт ?? Благодаря, на тези, който ще отговорят!
Незнам...такива теми ебавки ли са!?Първоначално написано от AmAm
То баси въпросите... образовайте се малко! прости ли сте?!
Я кажи какво според теб значи "натискане"![]()
Come out, come out wherever you are...
Абе,я ми кажете,има ли тема "Обща Сексуална Култура",или пак халюцинирам?!![]()
е като сте с бельо как ще забременее... не течност.. даже и да свършиш все тая. освен ако няма летящи сперматозоди-нинджиПървоначално написано от AmAm
![]()
май имаме обща халюцинацияПървоначално написано от mArMaLaDkA
... не е на добре това
![]()
Ха, "мноуУуУ си сЛадКкУ...НеЕеЕе, тИиИи си ПОооОо", предполагам.Първоначално написано от JenataNaShefa
Първоначално написано от JenataNaShefa
- ти затвори телефона пръв
- нееее, ти затвори телефона
- нее, няма да съм аз
- и аз няма да съм
олелеееееее
![]()
![]()
![]()
Тъпа тема от тъп потребител.. поредна!
Под ,,натискане" се има предвид той да търка члена си в половия орган на момичето!
Поне ми отговорете на тоя въпрос: Каква е вероятността някое момиче да забременее и после да дойда, но бремеността да си е факт ??
кой ще идва ?!
тъпчо.. на бременните НЕ им идва..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
^ Исках да напиша: да й дойде(цикъла)? Няма ли някаква вероятност да е бременна и понеже е бременна от примерно 2-3 дена да й дойде или не??
за цветна бременност чувал/а ли сиПървоначално написано от Jumbie483
Всъщност не съм...![]()
съжалявам да си мислела преди да се натискате по бельо бременна си![]()
Вижте,темата за мен е сериозна! Просто ви питам каква е вероятността момиче да забременее през бикините си...сперматозоидите могат ли да преминат такава бариера като бельото ии да влезнат където трябва...извинете ме, но съм малка![]()
^като си малка..не значи, че трябва да си необразована!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ами да, така е, но затова ви моля за помощ...защото вие сте по-големи ии по-умни..ще ми отговорите ли или не ?![]()