- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса...
Има такава вероятност ако си поставила пътни знаци и маркировка до мястото на яйцеклетката. Ако не си - обади ми се и ще ти асвалтирам матката. Имам хубав валякПървоначално написано от AmAm
А ако трябва сериозно - ако наистина си малка трябва да не правиш секс. Ако правиш значи си достатъчно голяма и трябва да знаеш че е невъзможно сперматозоидите да минат през плат защото те се движат само в течност. Тази която ти е овлажнила бикинните докато си се 'натискала' с момченцето. Следващия път му премери пишката - ако е под 11 см даже и да ти я мушне вероятността да забременееш е много малка.
Айде малката успех ти пожелавама с натискането![]()
И къде си тръгнал да чукаш и ти като не знаеш най-елементарните неща...Образовайте се малко
Така първо ще започна с това че ти 100% си бременна, просто няма съмнение по въпроса.
А сега да те оведомя че ти всъщност не си бременна от скоро, а най-вероятно си 2-3 месец. Сега ще обясня и защо. Значи въпросният носител на сперматозоиди всъщност тайно ти е пуснал една шепичка "бели спринтьори" в джобчето и те от там са преминали през въпросната дрешка, стигнали са до гащичкитети и са ти влезнали в матката и са те оплодили. И последно да отбележа, че ако носиш прашки значи ще имаш близнаци, няма да обяснявам защо тъй като съм сигyрна , че всички четящи този форум са достатъчно образовани и знаят защо се получава така.
Няма начин според мен. За по-напред обаче внимаваите....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
ти ли ще идеш щото аз така го разбрах....Първоначално написано от AmAm
You believe but what you see
You receive but what you give
Американски учени са доказали, че най-голяма опасност от нежелана бременност има именно при натискане през белИото, тъй че честито - ще имате минимум близнаци![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song