.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от AmAm
    Вижте,темата за мен е сериозна! Просто ви питам каква е вероятността момиче да забременее през бикините си...сперматозоидите могат ли да преминат такава бариера като бельото ии да влезнат където трябва...извинете ме, но съм малка
    Има такава вероятност ако си поставила пътни знаци и маркировка до мястото на яйцеклетката. Ако не си - обади ми се и ще ти асвалтирам матката. Имам хубав валяк

А ако трябва сериозно - ако наистина си малка трябва да не правиш секс. Ако правиш значи си достатъчно голяма и трябва да знаеш че е невъзможно сперматозоидите да минат през плат защото те се движат само в течност. Тази която ти е овлажнила бикинните докато си се 'натискала' с момченцето. Следващия път му премери пишката - ако е под 11 см даже и да ти я мушне вероятността да забременееш е много малка.
    Айде малката успех ти пожелавама с натискането

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И къде си тръгнал да чукаш и ти като не знаеш най-елементарните неща... Образовайте се малко

Така първо ще започна с това че ти 100% си бременна, просто няма съмнение по въпроса.
    А сега да те оведомя че ти всъщност не си бременна от скоро, а най-вероятно си 2-3 месец. Сега ще обясня и защо. Значи въпросният носител на сперматозоиди всъщност тайно ти е пуснал една шепичка "бели спринтьори" в джобчето и те от там са преминали през въпросната дрешка, стигнали са до гащичкитети и са ти влезнали в матката и са те оплодили. И последно да отбележа, че ако носиш прашки значи ще имаш близнаци, няма да обяснявам защо тъй като съм сигyрна , че всички четящи този форум са достатъчно образовани и знаят защо се получава така.

един отговор
    малка си и все още глупава

Град
    Shumen
    Няма начин според мен. За по-напред обаче внимаваите ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от AmAm
    Поне ми отговорете на тоя въпрос: Каква е вероятността някое момиче да забременее и после да дойда, но бремеността да си е факт ??
    ти ли ще идеш щото аз така го разбрах....
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Американски учени са доказали, че най-голяма опасност от нежелана бременност има именно при натискане през белИото, тъй че честито - ще имате минимум близнаци
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си