.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос към момчетата

Случвало ли ви се е когато правите секс, дори и когато мастурбирате, топките ви да отиват нагоре, в смисъл да не са в скротума? Ако да, моля ви кажете ми дали е опасно или е нормално! Много се притеснявам че може да стане нещо и да не мога да водя нормален полов живот! Мерси предваритлно!

Нормално е спокойно.
    Йога и мъдрост

Нормално е.
    Притеснявай се, ако не искат да слизат надолу после.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Aко си 92 набор и тва че ташаците ти се качват нагоре те притеснява-просто недей да си мислиш да се е*еш с момиче!
    Просто първо се обогати от към познания за човешкото тяло и секса що се отнася и до опасностите, които дебнат кухите неуки и невежи хора!
    Тва което питаш е абс. нормално!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

И моите топки си се качват ама после слизат

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ау.. голям си параноик и ти.. това е все едно да попиташ: "днес ми кацна муха на носа.. ще умра ли?" Оо

ако си набор 86-87 и да се притесняваш, че Чернобил нещо ти е направил... ок

а, ако ушите ти почнат да светят, тогава вече се притенявай

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от dembi

Re: Въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от martin92
    Случвало ли ви се е когато правите секс, дори и когато мастурбирате, топките ви да отиват нагоре, в смисъл да не са в скротума? Ако да, моля ви кажете ми дали е опасно или е нормално! Много се притеснявам че може да стане нещо и да не мога да водя нормален полов живот! Мерси предваритлно!
    И ти си 92ри набор - да бе да!!! OMFG

Re: Въпрос към момчетата

Цитирай Първоначално написано от martin92

нормално е, ама недей прекалява с ножките да не си останат отгоре че тогаз ш има да пищиш що са нагоре и не падата

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Aко си 92 набор и тва че ташаците ти се качват нагоре те притеснява-просто недей да си мислиш да се е*еш с момиче!
    Просто първо се обогати от към познания за човешкото тяло и секса що се отнася и до опасностите, които дебнат кухите неуки и невежи хора!
    Тва което питаш е абс. нормално!
    Учителю,бихте ли ми обяснили как ще се образова без да пита???
    Момчето си задава въпрос...а ти можеше да пропуснеш първите 5 реда

Айде не се правете всички на толко остроумни....дее и разбирачите!
    Ми незнае к'во толко?Отговори му като човек и не се праи...

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    between the stars ,,
    тук е весело
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Цитирай Първоначално написано от dembi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си