- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добра вест
Най-сетне и аз да избухна.Омръзна ми вече и на мен от всичко и как ми дойде хубаво, че послушах ума си, а не шибаното сърце!Ще ме мъчи може би дни, месеци или години, но този път няма да се предам.И аз най-сетне се опълчих и си казах всичко, което ми тежеше от толкова време насам.Каквото ще да става, вече и на мен не ми пука вече нищо.Искам свобода и я давам-няма смисъл да тровя животеца на един човек и той да трови моя също.Не ща да се карам от тук нататък и да нервнича в млада възраст за глупости, на които ще се смея след време!Да върви подяволите всичко.Не ме критикувайте, човек когато избухне, забравя всичко и не ме интересуват последствията-ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!
ето една добре вест и от мен-не сам ревала от цели 20 минути![]()
П.П. по темата-ами поздравления
I can't stop myself from loving you <3
Евала !!! Аз всеки път си го представям, но не ми стиска. А когато ми стиска казвам почти обратното на тва което трябваше и той си тръгва ииииии ми идва да взема някое паве и да го застопоря и да му направя сининаааа под лявото око !Нз кога ще дойде и моя час ...
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
една добра вест.
Прекалено съм счупен за да разбера какво написа
И аз не успях да разбера за какво иде реч...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
еми браво![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Браво браво... похвално!!! Де да бяхме повечето като теб...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нема занчение за кво "иде реч" вавното е че на човечеца му е олекнало ЕВАЛА![]()
You believe but what you see
You receive but what you give
И аз вчера избухнах, наговорих доста истини на някой хора понапсувах ги те ме поудариха и явно в близките 2 години ще си патя от това, но не съжелявам, че го направихТакаче, ХОРАА НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ЕБАТ, когато нещо не ви харесва казвате в прав текст, веднага на място, поне ще раберете заслужава ли си. Иначе нещата се влошават с времето и после излизане няма...
![]()
Точно така... Браво, авторе!Първоначално написано от nimfernal
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз пък разбрах! Само така. Контрол над себе си. Владеене. Аз така скъсах с бившия - писна ми да ме трови с нещастния си животец. Защо трябва да го търпя? Поне търпението да беше двустранно, но всъщност Слава Богу не съм някакво оплакващо се емо, че да занимавам приятеля си, с когото се ходи главно за да ми е приятно. Е, има лоши моменти във всяка връзка, ама съжалявам, не може една връзка да се превърне изцяло в лош момент. А все на някакви депресари попадам, какво търсят около мен? Майната им на всички, колко е хубаво да си сам, без някой да ти краде свободното време... Идвам си у нас след даскало, готвя си манджа, дръпвам по един сън, уча си. И ми е кеф. Освен някой пич да ми прави компания докато си ям манджата, за друго не ми трябва. Пък к'во, като няма пич, има повече ядене за мен.
аз разбрах и ще ти кажа
Гордей се със себе си, аз нямах този кураж,не се пречупвай![]()
Каквото има казвам в очите![]()
Това знам, че е глупаво, но ти олеква наистина и после си готов за нови удари!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Нищо не разбрах...
Браво,браво.Още 1 човек от моята партия.![]()
Първоначално написано от yahhooo
Искам и аз да можех да си кажа всичко, дето толкова време крия... иначе браво![]()
nicolepcd
И аз си спомням избухването си,преди няколко месеца.Беше величествено,но не толкова пълноценно.Олекна ми много,а после се извиняваха на мен,а не обратното.То няма начин,търпиш,търпиш,но не се издържа вечно.Издържах 2 години,сега събирам ХР за още един удар.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това е!!И аз още събирам сили да си го кажа на един човек,но и това ще стане.Абе БРАВО
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love