"Децко" викаш.Хахахахахаха!Голяма част от жените не знаят какво искат-същата си и ти.Имала си чудесна приятелка,имала си чудесен приятел,но си ги зарязала,заради един тиквеник,който се е отнесъл ужасно с приятелката ти.Видяла си,че тя страда,видяла си какво й е причинил,обаче си го предпочела пред нея.И какъв е смисълът,че си била до нея в онзи момент,като после двойно повече си я наранила,когато си била с него?Добре,че поне приятелят ти се е отървал от теб,защото,ако трябва да говорим честно,ти не си го обичала.Не можеш да загърбиш 2-годишна любов(въпреки,че от твоя страна я е нямало),заради някакъв си.Когато обичаш някого,имаш очи само за него и не изпитваш увлечение към друг.С дадения човек си,защото те допълва физически и духовно,и не загърбваш всичко,не го предаваш,само защото те е досърбяло.Предадеш ли човека до себе си,значи любовта си е отишла.Случвало ми се е да говоря с приятеля на някоя приятелка,да ми допадне,но подтискам това чувство,защото знам,че е моментно увлечение,и наистина,след ден-два ми минава.Не мога ей така да открадна гаджето на приятелката си,защото на момента нещо ми е прищракнало.Явно просто си държала много на приятеля си,не е било любов,или ако е било-заминало си е отдавна.Казах вече,че когато обичаш някого,само той те привлича,само той те допълва.Ако е само силно харесване обаче,се случва да ти допадне някой друг(говорим за визия,и по-горе споменах,че за моментно привличане става въпрос) и в такъв случай,мисля си аз,трябва да подтиснеш това чувство,защото то ще отмине,и е временен каприз.Права си-заслужила си си го.Виждала си какъв е нещастник,как се държи с най-добрата ти приятелка(за Бога,най-близкия ти човек да му се невиди!),но си позволила на някакъв импулс да съсипе дълго приятелство и хубава връзка.Не нараняваш само хората около себе си-нараняваш и самата теб.Любовта съществува.Любов между майка и дете,любов между приятели,любов между човек и домашен любимец,но оная любов,между момче и момиче(в случая),когато на момчето не му е само за единия секс,е нещо трудно за намиране.Това,че ти,и други заблудени душици като теб,налитат на тъпанари с мозък ,единствено в долната глава,не значи,че "любовта не винаги съществува".Увеличи се броя на момчетата,искащи връзка,искащи любов,но момичетата взеха да стават супер двулични,много взе да им харесва идеята да тъкат на два стана,и все не могат да решат какво искат.Там е проблемът.Напоследък момичетата взеха да стават абсолютни кучки,които потъпкват всичко и после се правят на жертви,и целия цирк за какво е?За да са с някой,който ще се държи с тях като с боклук.