mArMaLaDkA,
Ако беше толкова културна нямаше да пишеш такива глупости,а щеше да помогнеш на момичето.На никой не му е приятно да товори тема и да има пост,в който се описват правилата в българския език.Да не говорим,че самата ти не си особено грамотна.И за да не ме нападнеш ще кажа,че не твърдя,че аз знам правилата наизуст и не допускам грешки.Напротив.Но не е лошо да се замислиш доколко ги знаеш ти,след като твърдиш,че си грамотна.
А сега по темата : Всеки минава през труден период.По едно време и аз нямах никакви приятели в училище(преди 2 години)Даже имаше хора,които показваха доста явно,че не ме харесват.Но на мен ми пукаше точно един ден и после престанах да им обръщам внимание.Не след дълго се сприятелих с целия клас и някои от другите класове. Не се притеснявай,защото все някога всичко това ще отмине.А и все ще се намери някой,който да ти е приятел/ка.А на тази пикла не и обръщай внимание.Бившия изобщо не го мисли и започни да мислиш за това какво ще правиш занапред.Успех и бъде по-оптимистично настроена.А и си виж подписа на профила.Има нещо вярно в него. [/b]