- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нов онлайн метъл магазин - Озз Мюзик Шоп - ozz-bg.com
Вече е в действие нов онлайн метъл магазин .
В него се предлагат пълна гама от артикулите на магазина - CD, DVD, тениски, суичъри, аксесоари и др.
Може да разгледате страницата и да си поръчате стока на адрес ozz-bg точка com . В момента тече промоция на магазина - доставката за цялата страна е само 2 лева.
да,
озз е доста хвален, и доста артикули имате. с право![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Много скъпо бе!
Иначе съм влюбена в тази чанта: http://ozz-bg.com/shop/linkin-park-run-for-cover.html
Ама 60лв...![]()
И на мен ми направи такова впечатление, всъщност навсякъде където отида.
Например, шапките са по 25 кинтата, просто защото са с лого на група, а иначе тук-там струват по 5 лева много хубави и качествени зимни шапки(тук им викаме фесове).
Всмисъл, никога не бих се отръскал толкова кинти за каквото и да е, ама щом има купувачи-евала!![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ооо познай къде отивам като се прибера
за жалост нема нищо на годсмак
Доживяхме да го отворят като онлайн магазин! Супер![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
как ще е скъпо? в уизърд ли ще намериш по-евтини или в смф?
сената си е много добра, а тя е такава, защото не са не са мейд ин Тюрки![]()
а къде "са мейд"?
пише си на всеки продукт ...Първоначално написано от Blab
![]()
много ясно, Озз са най-големите!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
озз-а във Варна го набутали баш до 'на тъмно',което е супер тъпо
всеки път в озза отиват по 40-50 минути разправянеци с продавачката, се за някой концерт
много як магазин е
qk e magazina ama ako me pitate men O4Z eto e po qko![]()
![]()
тъпо е щот единия с другия магазин изобщо не могат да се сравняват (тва е мое мнение)Първоначално написано от Raybeez
озз-а е много по- як
Като не те кефи единия, не влизаш и няма проблеми. Кви са тия заключения, че е тъпо да са един до друг?!Първоначално написано от DJEB
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Добра новина) Ще го посещавам лятото
) Искам суитчър на Дистърбд
![]()
както казах т'ва е мое мнение .аре peace и прятен ден.. нощ там квотоПървоначално написано от BlackaTBW
![]()