- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и покажа че найстина я обичам ?
8 месеца я харесвам, но съм и го казах преди 1 месеч мисля ... mi6inka - Ще послушам съвета ти, и ще се опитам да се отдръпна. Дано да се получи!
ако знаеш колко са казвали "ама аз не съм виждал по-добра от нея , не искам други , тя е момичето , другите не са като нея " и ти сигурно си го мислиш ама повярвай ще дойде време и ще срещнеш друга .. а пък щом ти е казала че не иска да сте повече от приятели .. недей да се отчайвашпо-добре си остани истински приятел с нея , отколкото да тръгнете евентуално и след края на връзката да се намразите .. гаджетата идват и си отиват .. истинското приятелство е завинаги
![]()
поне така разсъждавам аз .. сега си на 13 .. малък си за "сериозни връзки " знам че ти е кофти ама .. стискай и го преживей ще дойде време ще се харесате с някоя друга
поздрави
Обещанието е учтива форма на отказване.
Ами ... вече нищо няма смисъл - видях я днес след даскало с гаджето, което незнаех, че го има. Както и да е, но все още немога да си го изясня ... защо прави всичко това ??? Нарочно или просто ме има за найстина много добър приятел ... ако е искала да и се разсъм - успяла е! Можеше още от началото да ми каже, че си има приятел ...![]()
Ооо това с гаджето е наистина брутално от нейна страна. Можеше още първият път като си поискал да сте нещо повече от фрс да ти каже "Аз си имам приятел", а не "ами за сега е по-добре да сме приятели само"... Така един вид ти дава направзни надеждиПо-добре спри да се интересуваш от нея, спри да й говориш, отбягвай я, тя ще го усети и когато те попита защо го правиш й кажи, че е трябвало да ти каже за гаджето, а не да овърта и да те кара да се надяваш на едното нищо ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
взе ми думитеПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Ами ... тя скъса с него, 2-3 дни като че ли наистина и пукаше за мен ... приятелки и ми казваха "Предложи й пак, найстина имаш шанс". Та казах й, че искам да отидеме някъде насаме след даскало да си поговорим казах й, че няма да отнеме повече от 5-10 минути.Тя каза, че може и повече да остане но като свършиха часовете нейните приятелки я викнаха и тя си тругна с тях. Също така те като я разпитват дали ме харесва тя мълчи ... лъже другите, че ходи с някъв но съм сигурен, че не е така!Мисля, че тя се опитва да се отчужди от мен ... свалила е ланчето с сърцето, не си казваме дума и каточели ме отбягва. Реших, че в сряда (след 2-3 дни) ще и кажа всичко, ще я прегърна и целуна но всички мисли ми избагаха ... искам да и кажа нещо по-специално, не от вида на "Не спирам да мисля за теб".Дайте предложения моляви ... ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ но точно сега найстина ми трябва, нещо от което ще и насълзат очите.
За да и кажеш нещо такова, то трябва да излезе от сърцето ти. Щом наистина я обичаш сам ще откриеш точните думи![]()
madafaka
Грешка. Точно любовта е когато не можеш да измислиш точните думи за да го опишеш чуството!Първоначално написано от w0lf
Случвало ми се еПървоначално написано от Dead4o
![]()
"Да си останем прятели" е най-гадното НЕ, което едно момиче може да каже на едно момче. Ще го преживееш и като си хванеш друго гадже ще се чудиш колко време си загубил да се правиш на влюбен в момиче, което не те харесва.![]()
Здрасти. Първо искам да ти кажа, че наистина това "да си останем само приятели" е много изтъркано и момичетата го използват, за да се отърват от теб. Надявам се да не съм те натъжил, но това е истината. Забрави я, знам че ти е трудно, но ще трябва да го преодолееш. Има страшно много момичета. Опитай се да намериш друга. Бтв, много хубаво мислиш за 13-годишно момче.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Хем си прав хем има и нещо грешноПървоначално написано от advokata
Абе объркана работа е таз любов.
madafaka
приятелче как да ти кажа ти си във фриенд листа на момичето ми се струва, а за да излезнеш от там ти трябва чудо! повярвай ми на мен ми се е случвало вече![]()
![]()
да определено е много трудно когато наистина обичаш някого да се откажеш просто така от него... въпреки че тя не те взима на сериозно не е толкова лесно да си кажеш "край има и други момичета" ... защото чувстваш че тя е част от теб и без нея не си себе си ... колко хора се променят и всичко това от любов... но въпреки всичко трябва да продължиш напред, защото така само ще се нараняваш повече от безразличието и .. тя не знае какво означава за теб не те заслужава опитай се да минеш през това
Брат и аз съм на 13 и ми се случи нещо подобно!! не искам да те убеждавам в нещо просто ще ти кажа какво стана с мен !! Същата история аз я обичам тя ме харесва сближаваме се после тръгваме аз като кученце и вървя след гъза и след 4 дена тя ме заряза по - най гадния начин!! Видях я да се мляска с друг!! Просто не и сваляй звезди щото винаги след като и вървиш след гъза тя те зарязва!! Отдръпни се прави се на "и със теб и без теб се тая" и ще видиш как тя ще ти тръгне след гъза!!
Айде успех дано потръгне!!![]()
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
Ами ... тръгнахме ще видя дали ще се получи![]()