.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    8 месеца я харесвам, но съм и го казах преди 1 месеч мисля ... mi6inka - Ще послушам съвета ти, и ще се опитам да се отдръпна. Дано да се получи!

ако знаеш колко са казвали "ама аз не съм виждал по-добра от нея , не искам други , тя е момичето , другите не са като нея " и ти сигурно си го мислиш ама повярвай ще дойде време и ще срещнеш друга .. а пък щом ти е казала че не иска да сте повече от приятели .. недей да се отчайваш по-добре си остани истински приятел с нея , отколкото да тръгнете евентуално и след края на връзката да се намразите .. гаджетата идват и си отиват .. истинското приятелство е завинаги

поне така разсъждавам аз .. сега си на 13 .. малък си за "сериозни връзки " знам че ти е кофти ама .. стискай и го преживей ще дойде време ще се харесате с някоя друга
    поздрави
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Ами ... вече нищо няма смисъл - видях я днес след даскало с гаджето, което незнаех, че го има. Както и да е, но все още немога да си го изясня ... защо прави всичко това ??? Нарочно или просто ме има за найстина много добър приятел ... ако е искала да и се разсъм - успяла е! Можеше още от началото да ми каже, че си има приятел ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ооо това с гаджето е наистина брутално от нейна страна. Можеше още първият път като си поискал да сте нещо повече от фрс да ти каже "Аз си имам приятел", а не "ами за сега е по-добре да сме приятели само"... Така един вид ти дава направзни надежди По-добре спри да се интересуваш от нея, спри да й говориш, отбягвай я, тя ще го усети и когато те попита защо го правиш й кажи, че е трябвало да ти каже за гаджето, а не да овърта и да те кара да се надяваш на едното нищо ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Отчужди се от нея.. с времето ще разбере какво губи..
    С мен се случи същото преди 3 месеца и сега въпросното момиче (и тя беше на 13, вече на 14) гледа как да си намери повод да ме прегърне

Затова трябва да играеш малко кораво..
    Ти си мъжа, ти определяш нещата..
    Щом досега не те е отхвърлила и не те е разкарала означава че може да изпитва нещо, ама да й е кеф като гледа че те владее..
    взе ми думите

Ами ... тя скъса с него, 2-3 дни като че ли наистина и пукаше за мен ... приятелки и ми казваха "Предложи й пак, найстина имаш шанс". Та казах й, че искам да отидеме някъде насаме след даскало да си поговорим казах й, че няма да отнеме повече от 5-10 минути.Тя каза, че може и повече да остане но като свършиха часовете нейните приятелки я викнаха и тя си тругна с тях. Също така те като я разпитват дали ме харесва тя мълчи ... лъже другите, че ходи с някъв но съм сигурен, че не е така!Мисля, че тя се опитва да се отчужди от мен ... свалила е ланчето с сърцето, не си казваме дума и каточели ме отбягва. Реших, че в сряда (след 2-3 дни) ще и кажа всичко, ще я прегърна и целуна но всички мисли ми избагаха ... искам да и кажа нещо по-специално, не от вида на "Не спирам да мисля за теб".Дайте предложения моляви ... ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ но точно сега найстина ми трябва, нещо от което ще и насълзат очите.

Повече от фен Аватара на w0lf
    За да и кажеш нещо такова, то трябва да излезе от сърцето ти. Щом наистина я обичаш сам ще откриеш точните думи
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    За да и кажеш нещо такова, то трябва да излезе от сърцето ти. Щом наистина я обичаш сам ще откриеш точните думи
    Грешка. Точно любовта е когато не можеш да измислиш точните думи за да го опишеш чуството!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как да и покажа че найстина я обичам ?

Цитирай Първоначално написано от Dead4o
    Здравейте. Това е първата ми тема тук, защото проблемът ми е голям!
    Аз съм на 13 години ... но съм сигурен че обичам едно момиче. Държа се с нея естествено ... подарявах й подаръци и тя като че ли се радваше, но идва момент в който не издържаш и почваш да ревнуваш и да правиш глупости ... да не спираш да мислиш за нея. Почти по цял ден в училище сме заедно (в един клас сме) всяко междучасие си говорим ... но не за нас ... Излизахме веднъж , подарих и сребърно ланче с сърце и тя го носи. Но като я попитам дали ика да сме нещо повече от приятели мълчи. Вече с третото ми питане се срещнахме ... да ви кажа честно аз си мислих че ще е да - неможе да си пада по мен и да излъже. Но какво стана отидохме до оговореното място и седнахме ... тя го изкара на хумор за да не ми стане гадно ... цитирам : Ае сега ставам сериозна ... ти ми харесваш като човек ... и други неща но не ги чух ... свалих си главата надолу за да не ме гледа и защото виждах че сълзите напират. После каза : На този етап засега е по-добре да си останем приятели ... но се виждаше че и с нея имаше нещо (внимаваше твърде много). След тва мълчание и от двете страни ... По едно време започна да сменя темата. Каза : ае да влизаме че ще мине междучасието ... а ще дойдеш ли с мен до магазина но нестана бяхме закъсняли. Цял час ме гледаше ... а аз сега се чувствам като смачкана джапанка. Не искам да я зябравя а обратното да и покажа че с мен е в безопастност, че може да ми вярва и че никога не бих я наранил ... моляви дайте съвет ...
    Случвало ми се е
    "Да си останем прятели" е най-гадното НЕ, което едно момиче може да каже на едно момче. Ще го преживееш и като си хванеш друго гадже ще се чудиш колко време си загубил да се правиш на влюбен в момиче, което не те харесва.

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Здрасти. Първо искам да ти кажа, че наистина това "да си останем само приятели" е много изтъркано и момичетата го използват, за да се отърват от теб. Надявам се да не съм те натъжил, но това е истината. Забрави я, знам че ти е трудно, но ще трябва да го преодолееш. Има страшно много момичета. Опитай се да намериш друга. Бтв, много хубаво мислиш за 13-годишно момче.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Повече от фен Аватара на w0lf
    Цитирай Първоначално написано от advokata
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Грешка. Точно любовта е когато не можеш да измислиш точните думи за да го опишеш чуството!
    Хем си прав хем има и нещо грешно Абе объркана работа е таз любов.
    madafaka

Re: Как да и покажа че найстина я обичам ?

приятелче как да ти кажа ти си във фриенд листа на момичето ми се струва, а за да излезнеш от там ти трябва чудо! повярвай ми на мен ми се е случвало вече

Мега фен Аватара на teenems
    докажи и го ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

да определено е много трудно когато наистина обичаш някого да се откажеш просто така от него... въпреки че тя не те взима на сериозно не е толкова лесно да си кажеш "край има и други момичета" ... защото чувстваш че тя е част от теб и без нея не си себе си ... колко хора се променят и всичко това от любов... но въпреки всичко трябва да продължиш напред, защото така само ще се нараняваш повече от безразличието и .. тя не знае какво означава за теб не те заслужава опитай се да минеш през това

Брат и аз съм на 13 и ми се случи нещо подобно!! не искам да те убеждавам в нещо просто ще ти кажа какво стана с мен !! Същата история аз я обичам тя ме харесва сближаваме се после тръгваме аз като кученце и вървя след гъза и след 4 дена тя ме заряза по - най гадния начин!! Видях я да се мляска с друг!! Просто не и сваляй звезди щото винаги след като и вървиш след гъза тя те зарязва!! Отдръпни се прави се на "и със теб и без теб се тая" и ще видиш как тя ще ти тръгне след гъза!!

Айде успех дано потръгне!!
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Ами ... тръгнахме ще видя дали ще се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си