.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Астрология-измама???(почва на религията)?

заблуда (свързана с религийте) http://astrollusion.free.bg/
    http://www.youtube.com/watch?v=BNf-P_5u_Hw

Тва го бях чел преди много години,дори бях писал на автора.Много добре написано.Тва разбира се е гледната точка на автора.Същият този автор беше писал и за такива хора като Ванга.Аз лично не смятам астрологията за измама и илюзия,всъщност е много сложна наука,има много школи за обучение.Но така или иначе,хубава статия

Не ви ли писна уее....

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Почва на коя религия?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Първо ,всички ползвате един и същи дебилен филм ,аре да се позаинтересовате малко и да не пускате 100ната дебилна тема по Зайнгес или там каквото беше! Първо египетската митология ,няма НИЩО общо с християнството ,нито Ра ,нито Дионис ,нито Озирис или който и да е било са били разпъвани на кръст ,най-малкото е ,че разпъването на кръст е възникнало ,като метод за екзекуция ,чак по времето на Римската империя ,а периода на тези писания са много по-стар. Четете малко преди да пускате тъпи теми.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Има си истински смисъл и обяснение в астрологията, но е съвсем леко въздействащ върху хората, нито е съдбоносен, нито ти определя живота. А такива като оная Алена от БТВ са ми смешни.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Има си истински смисъл и обяснение в астрологията, но е съвсем леко въздействащ върху хората, нито е съдбоносен, нито ти определя живота. А такива като оная Алена от БТВ са ми смешни.
    +5
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Не го прочетох цялостно,и все пак авторът гледа на нещата доста повърхностно,съдейки по това,което видях..Не съм и много запозната и с астрологията,но никога не бих могла да я отрека,след като съм чела не веднъж потресаващо точни характеристики(не хороскопи за деня).
    В едно предаване на скоро се бяха събрали няколко души,занимаващи се с астрология,нумерология и подобни.Единият от тях каза"Всеки сам е господар на съдбата си"(или нещо подобно).Правете си сметката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си