.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Мъжки полов за нея
    +1
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    тук таме
    Hate the playa' not the game.
    Ами ако играта е бъгава или е заразена от вирус или е направена от хакери с цел да манипулират десткото съзнание!?
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Hate the playa' not the game.
    защо цитираш "рап поговорка" в тема за религията???

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    И на мен ми писна от тия теми!!!

Много сте ограничени .. да хейтваш Християнството да не е неква нова мания като покемоните ?!?!

Я се вземете в ръце защото се излагате яко !

Поповете, Свастика или аз не ходим по домовете ви да ви натрисаме религията си ... сектите го правят!

Така, че ако обичате спрете с тези откровено подтикващи към омраза теми!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    тук таме
    Значи на теб не ти пука че някви ходят и промиват мозъците на малките деца!?!?!?!?!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Наистина сте ограничени хора.
    Най-смешното е,че си мислите,че като използвате сложни думички от гугъл или сте чули някаде "хелиоцентризъм" сте умни...
    Деца простички,хора на светлинни години от вас по знания не отричат Бог.
    Никой не е излязал пред целия свят да каже еволюция ли е,извънземни ли са или Бог (пише се с главна буква).
    За извращенията които пишете че е вършила църквата няма спор.
    Истинското християнство е от 1 век,а сега се е запазила много малка част от него.
    Явно не са достатъчно разумни тези хора. Дори всичко да знаеш какво пречи да вярваш в Бог. Освен знанията е важен и разумът разбираш ли? ТО може всичко да знаеш ама, ако вярваш в нещо дето не виждаш какъв е смисъла да вярваш в него?

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    Цитирай Първоначално написано от 53downfall
    Наистина сте ограничени хора.
    Най-смешното е,че си мислите,че като използвате сложни думички от гугъл или сте чули някаде "хелиоцентризъм" сте умни...
    Деца простички,хора на светлинни години от вас по знания не отричат Бог.
    Никой не е излязал пред целия свят да каже еволюция ли е,извънземни ли са или Бог (пише се с главна буква).
    За извращенията които пишете че е вършила църквата няма спор.
    Истинското християнство е от 1 век,а сега се е запазила много малка част от него.
    Явно не са достатъчно разумни тези хора. Дори всичко да знаеш какво пречи да вярваш в Бог. Освен знанията е важен и разумът разбираш ли? ТО може всичко да знаеш ама, ако вярваш в нещо дето не виждаш какъв е смисъла да вярваш в него?
    Ами тук вече се разминаваме защото аз нямам нужда да видя за да поярвам а повечето хора и да видят пак няма да повярват така че...
    Аз не се имам за много знаещ,пък и според мен Бог е разум и за мен е и напълно логичко да съществува(освен това че вярвам).

Град
    тук таме
    Ами гравитацията или пък Китай...това че съм ги виждал не означава че несъществуват,но за тях има доказателства,които не се оповават на няква съмнителна,абсурдна книга обработена от брадати старци с цел да контролират по лесно масите!
    Атеизма не е вяра!
    Бог и разум....бълха и комета!

Цитирай Първоначално написано от Kman
    Ами гравитацията или пък Китай...това че съм ги виждал не означава че несъществуват,но за тях има доказателства,които не се оповават на няква съмнителна,абсурдна книга обработена от брадати старци с цел да контролират по лесно масите!
    Атеизма не е вяра!
    Бог и разум....бълха и комета!
    Колко бързо успя да я докажеш като "абсурдна книга обработена от брадати старци с цел да контролират по лесно масите" .
    Има гравитация защото падам,има Китай... защото си писах с китайка и го има на картата.
    За мен има Бог защото всичко е невероятно и не е плод на случайност.

Град
    тук таме
    всичко е невероятно
    Дори и екзекутираните хиляди жени,обвинени във вещерство....дори кръстоносните походи с цел да се отркие граала и да се избият неверниците...колко мирна религия само.

не е плод на случайност.
    Ти май незнаеш дефиницията на думата "случайност"!

Хайде отоговори ми на въпроса тогава.....ЗАЩО бог създаде този свят и човекът!?
    Искам отговор състоящ се от логически свързани думи,изречения,теория и доказателства!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    ^^Глупак. На скоро гледах новия филм на Никълъс Кейдж, там с извънземните. Та за моя изненада, той каза една доста позната ми фраза "Глупаво е да живееш логически в свят изпълнен с мистерии и парадокси".
    Религията, драги ми глупецо, е мистерия...пардон, вярата е мистерия, религията е точно това, което описваш - манипулационна система (спрямо църквата като институция). "Неведоми са пътищата Господни"...мдааа, чакай неочакваното . А иначе защо Бог е създал човека, в Библията пише, понеже му било самотно. За света..., а защо един инжинер създава сграда, защо един художник рисува картина, защо един скулптор моделира скулптури...примерите може да не са много уместни, но ми следиш мисълта?

Искам отговор състоящ се от безупречно написани думи, без грешки и със запетаи .
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Град
    тук таме
    Искам отговор състоящ се от безупречно написани думи, без грешки и със запетаи
    Няма да ти доставя това удоволствие да видиш такъв пост и всъщност специално в този пост ще пиша без каквито и да е запетаи понеже така искам.

Мистерия та мистерия....те преди смятаха звездите за мистерия и вълните за мистерия обаче днес знаем че не са никаква мистерия! "Историята се повтаря" и сега за това което не познаваме го мислим за голяма мистерия но като погледнеш историята и ще видиш колко много подобни положения е имало когато хората са си мислели че нещо е магично и мистерия което ние днес знаем какво е като грамотевиците например.....имаш още мнохо зелева чорбичка да ядеш докато започнеш да мислиш трезво!

Град
    село Пловдив
    Съмнявам се, че "искаш" да пишеш така . Мда, зеленце е добре..., но все пак говорим за вяра, която се е запазила и до днес. Ще разкриеш мистерията й, едва когато го поискаш, не когато някой друг го направи вместо теб, както предполагам си свикнал да става. Това е нещо, което не се обяснява с 2-3 изречения и *хоп*, вече си вярващ...
    Аз дали мисля трезво..., едва ли, но не си ти този, който да го каже .

П.П.
    Не мое, а твое удоволствие би трябвало да е...

Град
    World Wide Web
    И нема много смисъл от целия този спор...

Град
    село Пловдив
    Еми ,няма смисъл и от тази тема, но... А и повечето хора тук пишат просто за да има някакъв коментар след твоя, да се наложат . Опасна работа .

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Мисля, че прекалихте с неморалните си отвратителни теми и мисли.

Всеки има право на избор, всеки прави това, което намери за добре.
    Никой не е дошъл у вас за да ти казва колко хубаво е да вярваш и как после ти олеква.

Никой не ви казва: "ВЯРВАЙТЕ"!!!

Защо някой трябва да ми казва: "НЕ ВЯРВАЙ"???

Защо някой си хлапак с основно образование трябва да влезне във форума и да разправя колко глупава е религията, колко скапана е тя, колко измислена била? Защо?

Вече ми писна от псевдо - имбецилни изказвания на пикльовците.
    Хора, осъзнайте се малко, вчера пика прав под масата, днес казваш, че който вярва е малоумен! Малоумен ли е? Дали той е малоумен, че вярва или ти си малоумен, че не вярваш? Отворковци ограничени, знаете ли колко сложно нещо е философията? Изобщо знаете ли какво е философия?

Честно казано, ПИСНА МИ!!!

Скоро не ми е било такова...

Вчерашно бебе, чуло от някъде, че някой си е казал, че религията е измислена, започва да ръси на ляво и на дясно простотиите на някой друг. Много интересни станахте, нямам думи...

Онзи пък Kman... Толкова е зле момчето, че от това повече няма начин. Просто това е предела на глупостта.

10000000000000000000000000000000 ПЪТИ му казах да пише грамотно на неграмотника, но той се прави на интересен. Важен бил смисъла, нищо друго.

Ненормалник, всеки ден сядаш и си пръсваш стомашната празнина от тъпчене на храна, нали? Въпроса ми е: ЗАЩО??? Защо ядеш, след като можеш само да пиеш? Напълно възможно е! При това няма да имаш запек ЦЯЛ ЖИВОТ! Но не, ти си решил да направиш кефа на червата, на стомаха и на тоалетната.

Раздела тук е Философия и Религия, не Философия и Атеизъм.

Слабо информиран си, не говориш с факти, а с разсъжедения, които от своя страна могат да подразнят някой, разбираш ли?

Смешко, можеш да кажеш: "Аз мисля, че няма Бог, но не съм сигурен", но не, ти си убеден... Някакъв си измислен човечец със средно образование, (може и основно) даващ на показ своите собствени разсъждения като факти, мислещ, че БОГ няма, е тръгнал да казва кое какво е и защо е. Ей от такива като теб няма нужда.

И малоумник, дори да даваш отговор на всяко мое изречение, няма да станеш интересен, защото това всеки може да го направи! Така правят децата в 5 клас, като трябва да анализират текст. Това твоето си е чист СОФИЗЪМ!
    аааааааахахахах full respect!!!!!!!
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Голям фен Аватара на gret4ety
    Религията е начин да подчиниш група от хора чрез внушаване на несъществуващи неща. За по простите ще го кажа по просто. Говориш на хората за някакви глупости които изобщо никога не са се случили и няма доказателства за тях и те започват да ти вярват и да ти се подчиняват

епа шо пък не просто ме изкефи как си изля душата
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Значи на теб не ти пука че някви ходят и промиват мозъците на малките деца!?!?!?!?!
    Като гледам има. И малките момиченца нали си нямат собствено мнение, пък да не говорим за разсъждение над тези неща, и вярват сляпо на всяко изречение, което са прочели ``

Цитирай Първоначално написано от kael
    .... знаете ли кое е смешното физиката може да обясни религията
    \/ И по-точно квантовата.

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Всъщност, пука ми. Разни "сектанти" учат децата или на грешно християнство, или на някаква друга "религия".

Чистото християнство е безопасно, но когато започнеш да изкривяваш нещата за своя облага, тогава "shit hits the fan".

Цитирай Първоначално написано от Li0nesS
    Цитирай Първоначално написано от kael
    .... знаете ли кое е смешното физиката може да обясни религията
    \/ И по-точно квантовата.
    Я обясни "по-точно" как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си