Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
Мисля, че прекалихте с неморалните си отвратителни теми и мисли.

Всеки има право на избор, всеки прави това, което намери за добре.
Никой не е дошъл у вас за да ти казва колко хубаво е да вярваш и как после ти олеква.

Никой не ви казва: "ВЯРВАЙТЕ"!!!

Защо някой трябва да ми казва: "НЕ ВЯРВАЙ"???

Защо някой си хлапак с основно образование трябва да влезне във форума и да разправя колко глупава е религията, колко скапана е тя, колко измислена била? Защо?

Вече ми писна от псевдо - имбецилни изказвания на пикльовците.
Хора, осъзнайте се малко, вчера пика прав под масата, днес казваш, че който вярва е малоумен! Малоумен ли е? Дали той е малоумен, че вярва или ти си малоумен, че не вярваш? Отворковци ограничени, знаете ли колко сложно нещо е философията? Изобщо знаете ли какво е философия?

Честно казано, ПИСНА МИ!!!

Скоро не ми е било такова...

Вчерашно бебе, чуло от някъде, че някой си е казал, че религията е измислена, започва да ръси на ляво и на дясно простотиите на някой друг. Много интересни станахте, нямам думи...

Онзи пък Kman... Толкова е зле момчето, че от това повече няма начин. Просто това е предела на глупостта.

10000000000000000000000000000000 ПЪТИ му казах да пише грамотно на неграмотника, но той се прави на интересен. Важен бил смисъла, нищо друго.

Ненормалник, всеки ден сядаш и си пръсваш стомашната празнина от тъпчене на храна, нали? Въпроса ми е: ЗАЩО??? Защо ядеш, след като можеш само да пиеш? Напълно възможно е! При това няма да имаш запек ЦЯЛ ЖИВОТ! Но не, ти си решил да направиш кефа на червата, на стомаха и на тоалетната.

Раздела тук е Философия и Религия, не Философия и Атеизъм.

Слабо информиран си, не говориш с факти, а с разсъжедения, които от своя страна могат да подразнят някой, разбираш ли?

Смешко, можеш да кажеш: "Аз мисля, че няма Бог, но не съм сигурен", но не, ти си убеден... Някакъв си измислен човечец със средно образование, (може и основно) даващ на показ своите собствени разсъждения като факти, мислещ, че БОГ няма, е тръгнал да казва кое какво е и защо е. Ей от такива като теб няма нужда.

И малоумник, дори да даваш отговор на всяко мое изречение, няма да станеш интересен, защото това всеки може да го направи! Така правят децата в 5 клас, като трябва да анализират текст. Това твоето си е чист СОФИЗЪМ!
аааааааахахахах full respect!!!!!!!