.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Разговорите между двама

Не мога да говоря открито с момчето, което харесвам. Едва си казвам каквото имам и то само по скайп. Той обича да говорим очи в очи, но се съобразява с мене и когато се видим много рядко говорим за лични неща. На мене ми е кофти от една страна не искам той да се съобразява постояно с мене, но когато трябва или искам да кажа нещо, нещо всякаш ми засяда на гърлото и не мога и това е! С повечето хора и ан други теми не съм така, даже бих казала че съм по отракана от всички, но стане ли въпрос за нас двамата и не мога да кажа и една дума, което супер много ми пречи и не мога да си обесня защо е така... на 17 съм и мисля, че вече трябва реално да гледам на нещата и въпреки всичко не мога да си обесня защо се получава така
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    До 18 години и аз бях същия, спокойно. Карай полека, когато станете достатъчно близки, стените сами ще паднат. И да гледаш и да не гледаш реално, такъв ти е характерът . Ще го наживееш.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

пределно ми е ясно как се чувстваш,аз лично още не съм намерила начин как да се избавя от тоя
    СРАМ!

Да ама това ми пречи а пък и с него не може да станем близки ако не говорим
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Лека-полека, има ли смисъл да буташ каруцата от 2те страни? Бъди себе си, ако момчето е достатъчно умно и забавно, няма да е проблем да откриете по-подходящи теми, нищо не зависи 100% от теб.

П.П.
    Говори на изображението си в огледалото за около 5-10 мин. на ден. Според някои психолози действа .
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Отпусни се... и говори с него за каквото ти хрумне...

Един път ако тръгнеш да говориш няма да се притесняваш после.Забрави си срама просто.Почваш да говориш и си казваш,че няма от какво да се притесняваш и готово.Лека полека ще стане.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Пф..да ти имам проблемите, аз пък никога не спирам да говоря ужас... мисля, че няма от какво да се притесняваш ти си с него той със теб срамуваш ли се от нещо или какво... отпусни се,постарай се защото това може да попречи на връзката ви...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Отпусни се... и говори с него за каквото ти хрумне...
    +

Супер фен Аватара на Shia
    Говоря с приятеля ми за лични неща само тогава,когато той иска да чуе за тях.

Голям фен
    Ми да ти давам частни уроци? Имаше некви вафли "антидепресант" изяж 3-4 и говори с него

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Един път ако тръгнеш да говориш няма да се притесняваш после.Забрави си срама просто.Почваш да говориш и си казваш,че няма от какво да се притесняваш и готово.Лека полека ще стане.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си