- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новата балада на Гергана [посветена на починалата и майка]
привет на всички.. реших да пусна тази темичка, защото много ме разчувства новата баладата на Гери - Благодаря ти която е посветена на починалата и майка.. какво мислите вие как се е справила??.. аз лично мисля, че се е справила изключително добре. песента е невероятна! като я слушах направо настръхнах и ми се насълзиха очите .. евала на гергана .. просто си личи че песента е изпяна от сърце..точно такива песни трябва да слушаме които ни карат да се замисляме и да ценим това което имаме ..
http://vbox7.com/play:57101e2a - ето и линк към видеото на песента за тези които не са я слушали и гледали :]] надявам се да ви хареса на всички, защото гери много се е постарала този път![]()
![]()
Попринцип не се кефя особено много на Гергана ама песента и мен ме грабна от първо слушане... Доста добра и силна песен![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Харесва ми,много даже![]()
What i want is obvious , what i love is unique
по принцип не съм й фенка, като изключим 2-3 песнички, но тази е просто ... нямам думи.. много силна, с много чувство и мн лична![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Че скоро ли е починала майка й![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Adwokat
тази година ще се навършат пет години откакто гери е загубила своята майка..
Песента е уникална.
Суетата.Моят любим грях.
не мога да я понасям гергана,камо ли песните й![]()
Много ме разчувства песента.Много е хубава и тъжна![]()
Това да загубиш майка е най-тежкото9не съм го преживяла, но съм сигурна, че е така).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Гергана никога не съм я харесвала,но песента е жестока![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Леле аз по принцеп не ги слушам тея пайнерки,но тази песен...Чак се разплаках,наистина е много красива и тъжна!![]()
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Песента въздейства страхото. Жалко, че е направена по тъжен повод...Моите съболезнования
"Колкото повече, толкова повече..!"
Уникално изпълнение, настръхвам докато я слушам...![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Текста е хубав и истински...
не харесвам чалга но идеята за песен на майката е хубаваbtw някой знае ли защо е починала майка и? мисля че трябва да и е било рано за да почине от естествена смърт
![]()
Текста е страхотен.. Но клипа и самата музика не ми харесват, далеч съм от чалгата.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от [B
майка и е починала от рак на 30 септември 2004 година..
Не съм голям фен на чалгата,даже изобщо,но песента ми харесва.Има смислен текст. :]
Преди години бях чела че майка и е била болна от сърце или рак и е била на 42 години когато е починала.Бабата на Гергана като разбрала за дъщеря си и починала преди нея от удар мисля че.Първоначално написано от [B
![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!